Ezek a 2018-as fogadalmai a magyar énekesnek

Lobó-Szalóky Lázár pozitívan tekint a 2018-as évre

2018/01/05

Január van, az újévi tervek, bakancslisták készítésének időszaka. Megkérdeztük Lobó-Szalóky Lázárt, hogy neki mik az újévi fogadalmai.

Januárban nagyon sokan tesznek újévi fogadalmakat, rengeteg tervek szövögetnek illetve néhányan ilyenkor készítik el a bakancslistájukat is. Elsőként Lobó-Szalóky Lázárt a Dirty Slippers frontemberét kérdeztük ezzel a témával kapcsolatban. Lázár nagyon pozitívan tekint a jövőbe, de olvassátok el ti, hogy hogyan nyilatkozott az RcNews-nak és mik a 2018-as fogadalmai.

“A 2018-as év csodálatosan indult számomra, hiszen a családom és szeretteim körében voltam. A Himnusz meghallgatása és eléneklése után, újévi jókívánságokkal üdvözöltünk egymást, s már az első pár nap boldogságban telt. Rengeteg tervem és célom van, amit a tavalyi, roppant sikeres évünk alapozott meg. Ebben az évben tavasszal a Dirty Slippers harmadik nagylemezével jövünk, ami mellett nagy erőkkel készül a szóló lemezem is, ezeket pedig komoly turnék kell kövessék. Természetesen a magánéletemben is változások következnek, sokkal többet szeretnék mozogni, jobban odafigyelni az étkezésemre, ezért folytatom a karate edzések látogatását, többet szeretnék úszni, kipróbálni az infrashape-et. 
Fontosnak tartom, hogy új élményeket éljek át számomra fontos emberekkel, így több időt fogok szánni belföldi, külföldi utakra, valamint összejövetelekre. Fantasztikus év lesz ez, egészen biztos vagyok benne!”
lobo lazar
Hozzászólások