Ezek a hírességek utálják Meghan hercegnét-az okuk is megvan rá

Meghan Markle nem mindenhol közkedvelt személyiség

2018/07/30

Úgy tűnik, hogy 2018 nyara az a nyár lett, amikor mindenki Harry herceg újdonsült feleségéről, Meghan Markle-ről beszél. Még a hírességek is.

A gyönyörű amerikai színésznőt eleinte nem különösebben szívlelete sem a királyi család, sem a közvélemény, mára viszont már egyértelműen két táborra szakadt a világ: rajongókra és fanyalgókra. Ebben a kérdésben a világsztárok is letették már voksukat. Egyes világsztárok kifejezetten szeretik hangoztatni, hogy mennyire nem tartják szimpatikusnak a sussexi hercegnét, míg mások az első sorokból drukkolták végig a királyi esküvőt. Most előbbieket, az utálkozó celebeket gyűjtötte össze a Femcafe. 

Mielőtt a királyi család tagjává vált volna, Meghan Markle ugyanolyan volt, mint azok a celebek, akiket felsorakoztatunk a következő összeállításban. Úgy ismerhették őt a színészek, mint aki egy közülük, így sok olyan dolgot is tudnak róla filmes körökben, amiket a közvélemény előtt rejteget a brit uralkodó família.

Daniel Radcliffe

daniel-radcliffe-06111497215608558
Daniel Radcliffe nem rajong a királyi családért. Különösen Harry-t tartja nem odaillőnek. A színész zsidó származása miatt nagyon megharagudott a hercegre, amikor az SS tisztnek öltözött egy buliban. Meghanról pedig azt gondolja, nem való a családba.

Trevor Engelson

trevor-engelson-and-meghan-markle-t
Trevor Engelson rendező volt Meghan Markle első férje. A férfi igazi aranyásónak nevezte exnejét, aki szerinte csak felkapaszkodni akar Harry hátán, de nincsenek felé valódi érzelmei.

Wendy Williams

gettyimages-852486536
Wendy Williams televíziós műsorvezető az Áll az alku című tévéshow, amerikai változatában dolgozott együtt Meghannal. A tévés azért nem bírja, mert szerinte a hercegnévé lett színésznő őrülten hajszolja a hírességet, csak ezért szedte fel Harry herceget.

Piers Morgan

landscape-1506940543-piers-morgan-gmb-1
Piers Morgan tévés-komikus szintén ezen az állásponton van. Meghan csak felhasználja Harryt, hogy sikereket érhessen el. Még a hercegné apját is meghívta műsorába, hogy együtt pocskondiázhassák őt.

Eugénia hercegnő

eugenia-hercegno-divat-ruha-trend-kiralyi-csalad
Eugénia hercegnő, a brit királyi család fekete báránya joggal irigykedik Meghanra. Annak ellenére, hogy ő nem tagja a vérvonalnak, közelebb áll a trónhoz, mint Eugénia.

Katie Hopkins

Katie-Hopkins_3152737b
Katie Hopkins médiaszemélyiség utálja a legnyilvánosabban Meghan Markle-t. Még Twitteren is szapulja. Szerinte abszolút nem való a királyi családba és hatalmas csalódás lesz, amikor ez mindenki számára kiderül.

Amy Schumer

Amy-Schumer-Net-Worth-e1503044297705
Amy Schumer idiótának nevezte Meghant amiatt, mert olyan esküvője volt, ahol alig volt saját vendége. A színésznő szerint borzalmas, hogy így kötött házasságot és ez sokat elárul az érzelmi viszonyulásairól.

Kate Middleton

kate-middleton-hair
Nehéz elképzelni, hogy Katalin hercegné bárkit is utáljon, pedig sok jel utal arra, hogy nem bírja elviselni Meghant. Az újdonsült sógornő van most a figyelem középpontjában, amit állítólag nehezen emészt meg Katalin hercegné.

forrás

Hozzászólások