Ezek a legvagányabb sulicuccok!

Így tedd egyedivé a tanszereket

2015/09/01

Becsöngettek! Bizony, a naptári ősz beköszöntével visszavonhatatlanul kijelenthető: elkezdődött az iskola. Van, akinek ez inkább szomorú, mint jó hír, de azért szerencsére a legtöbben már nagyon várják, hogy újra lássák régi barátaikat. A készülődés hetek óta tart, turbózd fel a tanszereket te is, kerüljenek a táskádba a legmenőbb sulicuccok!

Minek az átlagos, ha könnyen lehetsz egyszerűen nagyszerű?! Jó, lehet, hogy ezek olyan lányos dolgok, de szerencsénkre ezzel a ténnyel legalább senki nem akar vitatkozni. Olyan megoldásokat mutatunk, amivel simán egyedi cuccal járhatsz majd iskolába, a többiek meg irigykedve nézik a készletedet. Azért a srácokat is megnyugtatjuk, a szívecskéket nyugodtan le lehet cserélni autókra és motorokra, máris vagányabb a kép! Lássuk, hol tudsz stílust csempészni a tanszerekbe!

Először is, minden jó diáknak szüksége van füzetre, naptárra, amiben a legfontosabb teendőket jegyzi. Eddig a pontig ez egy átlagos jegyzetfüzet, de néhány egyszerű mozdulattal így lesz belőle kizárólag tulajdonosára jellemző trendi cucc. A füzet borítóját vágd ki egy előre megrajzolt minta alapján. Lehet az egy dátum, a neved, vagy egy rád vonatkozó utalás, logó. Selyempapírt – amit kreatív vagy papír-írószer boltban tudsz beszerezni – ragassz a belső oldalára, ezzel is kiemelve a védjegyedet. Ha még annál is egyedibb stílusra vágysz, akkor pedig a következőt teheted:

  • spirál
  • füzetlapok
  • kartonpapír
  • selyempapír

tanszer3

tanszer2

tanszer

Ha már írószer, akkor ne feledkezzünk meg magáról az írószerszámról se. Ötletes megoldás, ha a ceruzára, de kivételes esetben a tollra is, egyedi szöveget ragasztasz. Manapság már úgyis a hashtagek világát éljük, miért ne üzenhetnél így a környezetednek?!

tanszer4

tanszer5

tanszer6

Végül jöjjenek a színek, amivel megírhatod titkos szerelmednek a levelet, vagy cicomázhatod a füzetlapokat. A zsírkrétának is jár a törődés, méghozzá egy egyedi tartódobozzal. Ha egyszerű megoldást keresel, akkor a legjobb, amit tehetsz, ha a saját tokját alakítod át, akárcsak a füzetborítót. Ha kicsit több időt szentelsz neki, akkor vegyél a hobby boltban egy külön erre a célra tartott papír borítékot, de egy elvetemült hangulatodban akár te magad is összehajtogathatod kartonból. Vágj az elejére egy szívecskét – fiúknak most jöhet az autó -, színezd ki, egy szalaggal kösd körbe, és máris stílusos a sulicuccod.

tanszer8

tanszer7

Hozzászólások