Ezek a nők kedvenc szexpózai

Így élveznek el a legtöbben

2015/03/30

Ha szexről beszélünk akkor biztos, hogy nincs két egyforma élvezés, nem lehet általánosítani a hely-idő intervallumban sem, de azt azért hozzáértőknek sikerült leszűrniük , hogy melyek a nők kedvenc szexpózai.

Nem kell túl sok fantázia ahhoz, hogy legalább hármat össze tudj szedni, ha a kedvenc szexpózodról van szó. A legtöbben szeretjük a változatosságot, de legalább is a misszionárius póz hosszú idő után rutinszerűvé, unalmassá válhat. Ha eddig azt gondoltad, hogy csak néhány pozitúrában érdemes a biztos élvezés felé vezető úton haladnod, ki kell ábrándítsunk! A legtöbb nő az alábbi hat póz valamelyikében tud a leginkább eljutni az orgazmusig, így érdemes számításba venned, hogy ebből melyeket alkalmazzátok, és ha kimarad némelyik, ideje szélesíteni a repertoárt.

Young passionate couple

Természetesen a kivétel itt is erősíti a szabályt, tehát senki sem állítja, hogy csak és kizárólag ezekben a szexpózokban lehet próbálkozni, inkább arra szeretnénk opciót nyújtani, melyekben érdemes a leginkább próbálkozni, ha a végső élvezés a cél. Amíg pedig odáig eljuttok, élvezzétek egymást, a másik bőrének illatát, a testét, a látványt, a csókokat, mindent, ami fantasztikussá teszi az együttléteteket!

Íme tehát a nők kedvenc szexpózai az orgazmus eléréséhez:

Misszionárius póz

Jó, nem állítottam, hogy megváltjuk a világot. A misszionárius póz az egyik legismertebb és legszélesebb körben elfogadott pozitúra, ha szexuális aktusról van szó. Első alkalomkor biztos, hogy a párok kilencven százaléka ezzel próbálkozik, hiszen egymás testének feltérképezésére és a másik látványának élvezésére, ahogy a tekintetetek egybeforr, ez a legalkalmasabb. Öleljétek át egymást, bújjatok benne össze, és lassan, ritmikus mozdulatokkal jussatok el együtt a csúcsra. A nők a nagyobb élvezet eléréséhez tehetnek párnát a derekuk alá, így még nagyobb a behatolási szög és még több pontot tud érinteni a férfi pénisze. Ha pedig már óriási a gyakorlat ebben a minőségben, akkor próbáljátok ki azt, hogy az egyik lábadat a fiú lábai közé csúsztatod, de úgy, hogy hozzáérjen a párod nemi szervéhez, a herékhez, és így jussatok el együtt a csúcsra. A simogató érzés még fantasztikusabbá teszi az aktust!

attractive couple in passion embrace kissing

Lovaglóülés

A férfiak azért szeretik a leginkább ezt a pózt, mert így teljes valójában gyönyörködhetnek párjuk testében. A női domborulatok látványa csak még nagyobb élvezetet nyújt! Csajok, kár lenne szégyenlősködni, nincs az a férfi, aki ilyenkor az apró hurkákat kezdené elemezgetni! Tudjátok: a pasik egyetlen dologra képesek fókuszálni, de arra nagyon, és a szex során ez vajmi kevéssé terelődik más irányba. A lovaglóülés előnye, hogy felváltva tudjátok diktálni a tempót. Még tovább fokozhatjátok az élményt, ha a lábaidat kicsit hátranyújtva úgy ülsz a fiú ölében, hogy közben ölelitek egymást. Csodálatos élmény lesz ez mindkettőtök számára, ahogy a testetek egymásba fonódik.

Oldalra fekve

Vagy, ahogy alváshoz készülődve szoktuk hívni: kis kifli, nagy kifli. Bár ez kevésbé vágyfokozó, tudom. Maradjunk inkább az oldalnál. Ahogy a női partner az oldalára fekszik, a férfi hátulról könnyedén tud behatolni. Ha még inkább ízlelgetnétek ezt a szexpózt, akkor akár fel is emelhetitek a felső lábatokat, így nagyobb hely marad a behatolásra. Igaz a szemkontaktus ebben a helyzetben elmarad, de a férfi még így is kényelmesen hozzáfér a melleidhez, az uraknak pedig jó tanács: egy kis cirógatás, simogatás és kedves szavak suttogása a fülbe garantáltan meghozza a hatást!

szexpoz (2)

Állva

Sokan nem gondolnák, de így van: a nők nagy része is jól tud élvezni álló pozícióban. Képzeld csak el: konyhapult, motorháztető, az ágyba kapaszkodva… Mindegy, a lényeg, hogy minél mélyebben tudj a hüvelybe hatolni. Sokan csak így képesek elérni a G-pont orgazmust, így érdemes ezt is tökélyre fejleszteni, hogy párodat a mennyekbe juttasd.

Kutyapóz

Bár úgy tűnhet, hogy ez a megoldás nélkülöz minden személyességet, azért ez sem teljesen igaz. Tény, hogy hiányzik a szemkontaktus, de ezt is lehet kompenzálni bizonyos megoldásokkal. Például, ha a barátnődre hajolva csókolgatod a hátát, tarkóját, nyakát, vagy ekkor is suttoghatsz bujaságokat a fülébe, akkor nem fogja magát “kívülállónak” tekinteni a pózban. Ha igazán személyessé akarjátok tenni, akkor különösen jó megoldás, ha kvázi hátra ülve (nem térdelő vagy fekvő kutyában) belehelyezed a popsit a férfi ölébe, aki egyrészt így meg tudja markolni a szívének oly’ kedves testrészt, másrészről együtt mozogva, egymást teljesen átfogva tudtok eljutni a csúcsra.

Hozzászólások