Ezek az új keresztnevek 2019-ben

Nem semmi nevek kerültek bejegyzésre!

2019/06/06

Az idei évben is kerültek már új nevek a listára, és ezek sem maradnak le különlegességüket tekintve a korábbi évektől. Ezek az új keresztnevek idén! 

Az új lánynevek között olyan izgalmasan hangzó keresztnevek szerepelnek, mint amilyen a Sekina, Denerisz, Hébé, Alamea, Azra, Cirel, Devana, Melba, Mogyoró, Nazira, Makaréna, Felda és Balzsa. A „magyaros” nevek között pedig az Egres és a Margitvirág szerepel.

A fiú nevek sem maradnak le a sorban, itt az Őze keresztnév kivételével csupa idegen hangzatú név került elfogadásra: Kresimir, Parker, Virgíniusz, és a Hananjá is felkerült a listára az Alekszej, Aszmet, Bájron, Havel, Kemal, Mahmud, Nimer, Nóha, Nurszultán, Rasszel, Szepes és Vitány mellett.

Elutasított nevek

Néhány nevet meghökkentőnek találtál? Aligha vagy egyedül ezzel, de rengeteg szülő szeretne az egyedibbnél is egyedibbet – ezt azonban sokszor még az Akadémia sem támogatja. Idén az alábbi nevek kerültek elutasításra: Barrera, Bernadeth, Betyár, Blanche, Dodo, Gézengúz, Jankó, Károlyi, Kopasz, Maci, Marci, Matyi, Maya, Mazsola, Michel, Misi, Moha, Nándi, Napfi, Öcsi, Pisti, Pistike, Rumi, Szivárvány, Szöcske, Tió, Toto, Vackor, Vadas, Vicián, William, Yara, Zidane.

forrás

Hozzászólások