Ezeket ne mondd szex után, mert megbánod!

Megriad a pasi ezektől a szavaktól!

2014/11/03

Létezik néhány olyan bűvös szó vagy mondat, amit véletlenül se mondj ki szex után, ha nem szeretnéd, hogy a pasi hanyatt-homlok meneküljön az ágyadból.

 

Hm, hát az első háromban biztos benne vagy.” Ha megkérdezi, hogy milyen volt az ágyban, te viszont nem voltál elájulva a teljesítményétől, ne próbáld ezzel a szöveggel menteni a szituációt.

“Mindjárt hazaér a lakótársam, szóval ideje lelépned.” Még nem komoly köztetek a dolog, és nem akarod, hogy a barátnőd rögtön lerohamozza szegény srácot a kérdéseivel, de egy ilyen mondat a pasiknak is rosszul esik, úgyhogy ne így próbálj meg megszabadulni tőle, különben biztos nem hív fel többet.

Hű, hát egyáltalán nem ilyenre számítottam.” Lehet, hogy te jó értelemben gondoltad, de a pasid fejében rögtön beindulnak a vészszirénák, hogy biztos ezerszer jobbra számítottál.

Szeretlek.” Még véletlenül se egy hancúr után mondd ki először a bűvös nyolc betűs szót!

 

100973665

 

“Ez sokkal jobb volt, mint az expasimmal bármikor.” Eddig azt gondoltad, hogy az új pasidnak jól esik, ha szex után közlöd vele, hogy mennyivel jobb az ágyban, mint az exed? Az igazság viszont az, hogy ilyenkor csak az jön le neki a vallomásból, hogy az expasid járt az agyadban, miközben vele szexeltél.

Hozzászólások