Ezeket soha ne csináld szex közben!

Trükkök, amikkel nem a kívánt hatást érheted el

2014/11/09

Nem jó, ha átesünk a ló túloldalára! Rengeteget hallunk arról, hogy mivel pezsdíthetnénk fel nemi életünket, amitől jobb lehet a szex. Azonban vannak olyanok, amikkel csak ártunk magunknak és a partnerünknek.

  1. Különböző kiegészítők használata orális szex közben

516507797

Legyen szó jégről vagy akár rizsről, egyik sem ajánlott. Ha hosszú ideig sokkoljuk testrészeinket a hideggel, vagy sokáig dörzsöljük valami durva tárggyal, az elég hamar kellemetlenné válhat, pláne ha a „legértékesebb” részeinkről van szó.

  1. Le van tartóztatva!

178777226

Persze a bilincs nagyon jó ötletnek tűnik, de az „áldozatnak” nem biztos, hogy annyira kellemes, amikor hosszabb-rövidebb időre mozdulatlanná tesszük, és akár még fájdalmassá is válhat, ha például elszorítja a csuklóját.

  1. Adj hozzá egy kis tejszínhabot!

166737042

Ne! Minden ragadni fog körülöttetek. Inkább az ellenkezőjére kellene törekedni, nem?

  1. Hatalmas játékszer, túl jó pasik/csajok a felnőttfilmekben…

514989465

Ha eddig nem érezte magát rosszul a partneretek, és nem volt kisebbségi komplexusa, ezek után lenne. Amikor egy pasi azt látja, a nő játékszere nagyobb, mint saját férfiassága, könnyen bepánikolhat. A csajok pedig állandóan külsejük miatt elégedetlenek, így ha partnerük hibátlannak tűnő nőket csodál egy filmben, biztos, hogy semmi jóra nem számíthat az elkövetkezendő órákban.

Hozzászólások