Ezekkel a dalokkal sokkolnak a villalakók

Bármit a sikerért?

2015/05/05

Ha nem lenne elég terror számunkra, hogy a Való Világ szériának már a hetedik évadát kell nézőként végig asszisztálnunk, akkor is gondoskodnak róla az egykori villalakók, hogy sokkoljanak minket, és még véletlenül se tudjuk elfelejteni őket. Szerencsére csak ideig-óráig.

Kevés esélyt hagynak nekünk az egykori villalakók, hogy gyorsan kitöröljük őket a mindennapjainkból! Egyesek képtelenek elfogadni a tényt, hogy nem lesz belőlük mindjárt szupersztár, csak mert néhány hétig bugyiban és melltartóban, őrjöngéssel, verekedéssel, esetleg néhány szexuális jelenettel örvendeztették meg a nagyérdeműt!

Ahhoz, hogy ezek a botcsinálta celebek valóban a feledés homályába merüljenek el kell telnie egy kis időnek, de addig néhányuk maximálisan kiszolgálja kért, kéretlen igényeinket! A legtöbben azzal szeretnének berobbanni a köztudatba a valóságshow-t követően, hogy saját dalt adnak ki. Még akkor is, ha adott esetben jobban járna a magyar közönség, ha én magam énekelném fel őket!

Ha eddig úgy gondoltad, megúszod a dolgot, tévedtél! Összeszedtük neked a legkínosabb számokat, amit csak “valóvillalakó” előadhatott, mi több, még valamilyen videóklip formájában feltette a zenemegosztóra, hogy biztosan megmaradjon az örökkévalóságnak.

Itt van mindjárt VV Zsu, a hetedik széria játékosa, aki nem sokat teketóriázott, egyből egy mulatós poppal örvendeztetett meg bennünket néhány héttel kiesése után! Igaz, hogy ez a műfaj kevésbé jött be elődjeinek is, ő mégis úgy gondolta, hogy szalagra veszi ezt a borzalmat. Valamicske hangocskát próbál kicsikarni a torkán, amit igyekeztek különböző effektekkel emészthetőbbé tenni, vajmi kevés eséllyel. Maradt volna a tévézésnél.

A dalnak legkevésbé nevezhető förmedvényben olyan mélyenszántó gondolatok cikáznak, mint:

  • “Gyere le (?) én szingli vagyok, mindig boldog az én napom, amit teszek azt nem bánom, nem bánom!”
  • “Nem vagyok én vérszívó, csak egy igazi, csak egy igazi bellllevaló”
  • “Nem vagyok én diktátor, csak szeretem, ha én irányítok!”

Elnézést kérünk, tovább nem bírtuk hallgatni. Ha esetleg erősebb idegzettel bírsz nálunk, akkor íme az egész nóta, felrázva, nem keverve!

Szerencsére volt még próbálkozás bőven, remélem senki nem felejtette el VV Zsófikát, akinek Rágógumi című dala megjelenésekor hasonlóan nagy port kavart. Természetesen nem lett Billboard 100-as, ami azt gondolom most kevesen lepődtek meg. Viszont ők legalább vették a fáradtságot, hogy összehozzanak egy klippet! A minőségét nem firtatjuk.

Emlékszel még VV Dorkára a Való Világ hatodik szériájából? Nem baj, mert mi se, bár elmondtuk érte is egy misét (nah, ez hasonlóan sikerült, mint a debütáló szám okos sorai, de egy próbát megért, elnézést!). Szóval VV Dorka is összehozott egy együttműködést wannabe rapperekkel, így született belőle meg az alábbi szám, ami egy majd’ ötvenezres nézettséget produkált a Youtube-on.

Hasonlóan gondban vagyok VV Izabella nevével, amiért szintén megkövetem az olvasót, ez bizony már tényleg az én szegénységi bizonyítványom! De nem voltam rest utána nézni zenei munkásságának, amit a szintén a hatodik szériából szabadult hölgy produkált. A zenemegosztón mindössze 17 ezres nézettséggel, kérek mindenkit, hogy turbózzuk fel ezt a számot! Hallgassuk meg együtt VV Iza cím nélküli dalát, aminek nagyjából annyi a mondanivalója, hogy…. Ezen a ponton elakadtam.

Hiba lenne a részemről, ha egy perces néma csönddel nem adóznák a villa amorózója, VV Cristofel dala előtt. Aki úgy döntene, hogy mégsem a csöndet választja, alább megtekintheti a klippet, amiben nem vagyok biztos, hogy nem kiskorú lányok simogatják a heves természetű egykori lakót.

Még egy halvány próbálkozást tettünk arra, hogy találunk valami maradandót, de VV Jenny dalának meghallgatása után ez az elképzelésünk teljesen a feledés homályába veszett. Íme:

Akiknek sikerült: Majka és VV Béci, alias Young G, mit érne a poszt nélkülük, mint reményt adó napsugár kis hazánk kék egén a legközelebbi VV csillagoknak!

Hozzászólások