Ezekkel a hibákkal ölsz meg egy induló párkapcsolatot

Ezt ne tedd ha hosszú távú kapcsolatra vágysz

2018/02/01

Egy induló párkapcsolat rengeteg izgalmat rejt, azonban legalább annyi veszélyforrás is fenyegeti. 

Ismerkedtek, randizgattok, elkezdtek kötődni egymáshoz…Ezek mind egy induló kapcsolat csodás pillanatai. Egy idő után mi nők (jó esetben a férfiak is) tele leszünk tervekkel, boldogan tekintünk a jövőbe. Majd egyszercsak beüt a ménkű és következnek a fájdalmas napok… Mikor várod, hogy írjon, hívjon, mikor nem érted mégis miért csinálja, hiszen olyan jól működött köztetek minden. Nos, igen…csakhogy akadnak olyan hibák, amiket mi nők előszeretettel követünk el, ezzel pedig könnyedén elüldözhetjük a kiszemeltet. 

A Stylemagazin.hu összeírta azokat a hibákat, melyekkel könnyedén tönkretehetsz egy amúgy bimbózó párkapcsolatot.

orultn no

A rátelepedő. A nő, aki a kapcsolat elején elképzeli, hogy ebből életre szóló szerelem lesz, és ezért minden tőle telhetőt megtesz. Levakarhatatlan, nem akar hazamenni, hat hét után összeköltözésről beszél, kisajátít, kontrollál. Mielőtt halvány gondolatként felsejlik a férfiban, hogy találkozni szeretne vele, ő már ott van, és mindent elrendez. Megöli a vadászösztönt, megfojt, és nyomást gyakorol. Két vacsora, és ottmarad hétvégére, aztán jön, lát, és beköltözik. És ha beköltözött, akkor a házasságot sürgeti.

A betegesen féltékeny. Már az első randi után úgy tekint a férfira, mint saját tulajdonára. Szabályos vallatás alá veti, hogy megismerje szerelmi múltját. Hány barátnője volt? Milyenek voltak, és mennyi ideig tartottak kapcsolatai? Miért értek véget? Szoktak-e azóta is találkozni? Ha a férfinak több kapcsolata volt, akkor nőcsábász rosszfiúnak gondolja. Ha csupán egyet vall be, akkor hazugnak vagy ferde hajlamúnak titulálja. Számára minden nő egyértelmű veszélyforrás, mert elrabolja tőle nehezen megszerzett, édes tulajdonát.

Az intim szféra megsértő. Teljesen kiterjeszti énjét a másikra, az összeolvadás érzése azonban fenyegető a férfi számára, ezért falat emel, a nő pedig akár „titkosszolgálati eszközökkel” igyekszik azon átjutni. A legénylakásban egyedül maradva kutat, nyomoz, jelszavakat tör fel, és törli azt a mappát, ahol a férfi az exbarátnőjével szerepel. Meg is magyarázza tettét, így legalább fény derült arra, hogy a férfi még nincs túl előző szerelmén, azért őrzi a közös fotókat. Ilyen fokú behatolás a másik ember privát zónájába felháborító, de ő még ő van vérig sértve.

forrás

Hozzászólások