Ezekkel a szavakkal búcsúzott Páll Mónika

Ismét gyászol a szakma

2015/04/28

A fiatal és bájos színésznő, Páll Mónika néhány napja intett búcsút családjának és a közönségnek. Az évek óta agydaganattal küzdő lány már nem tudta felvenni a harcot a halálos kórral, teste feladta a szolgálatot.

Az egész szakmát lesújtotta, amikor a fiatal színésznő, Páll Mónika haláláról értesült. A mindig mosolygós és kedves lány öt éve küzdött az agydaganattal, amely 2010-ben újult ki nála. Bár testén látszottak a betegség nyomai, lelkiereje hatalmas volt, sokaknak mutatott példát pozitív gondolkodásával és kitartásával.

„Küzdöttem, de már nem bírta a testem tovább. Az örök élet kapuján most beléptem, kérlek ne szomorkodjatok sokat miattam. Az Élet csodálatos! Becsüljük meg! Én is mindig így gondoltam, én is mindig e szerint cselekedtem. Elbúcsúzom.”

páll mónika3

Ezekkel a szavakkal búcsúzott Páll Mónika, a mindössze 28 éves tehetséges színésznő. Eperjes Károly a Borstól kapta a fájdalmas hírt: “Most hallom öntől, mi történt. Remélem, jó helyen van már!” A színész a Nemzeti Színházban játszott együtt Mónikával, de a Kaposvári Egyetemen oktatta is a színészpalántát. Mindenki egy sugárzó, nagyon kedves személyiségnek tartotta a lányt, aki ha munkáról és színpadról volt szó, akkor nem ismert lehetetlent, hihetetlen akaraterejéről tett tanúbizonyságot.

Mónika halála nemcsak fiatalsága miatt megrázó. Rövid időn belül számos ismert és a nézők által nagyon szeretett színésztől kellett elbúcsúznunk. Pap Vera távozása is sokkolta a színészkollégákat, Bajor Imre színész halála is rengeteg mindenkit megviselt. A napokban temették el az Argo filmekből ismert Bicskey Lukácsot, akinek betegségéről szinte senki sem tudott a közeli hozzátartozókon kívül.

Megrázó halálok ezek, olyan embereket veszített el, nemcsak a szakma, de az ország is, akik méltán képviselték tehetségükkel, alázatukkal és munkájukkal hazánkat a színpadon.

fotó: Facebook

Hozzászólások