Ezeknek a sztároknak szükségük lenne pár alvástippre

A hírességek élete nem mindig mese habbal. A kimerítő munkatempó, az állandó stressz bizony rányomja a bélyegét az éjszakákra is. Ezek a sztárok vállalják az alvásproblémájukat.

2014/05/08

Renee Zellweger jól tudja, hogy a szervezetének szüksége van pihenésre. “Gyakran előfordul, hogy éjszaka csak forgolódom, és a következő nap kihívásain töprengek, azon agyalok, hogy mi mindent kell elintéznem, milyen feladatok várnak rám. Emiatt órák is eltelnek mire álomba szenderülök. A szakértők úgy vélik, hogy a jó minőségű alvásnak egy-két óra pihenéssel kellene kezdődnie. Ez amolyan felkészítés a test számára elalvás előtt. Tehát lefekvés előtt egy órával már nyugalomba kell magam helyezni és hagyni, hogy az elmém, a szervezetem, a testem ráhangolódjon a pihenésre. Így könnyebb elaludni.”

Jennifer Lopez szépségtrükkje maga az alvás, ezért igyekszik minden este nyolc órát alvással tölteni. Bár a gyerekei születése után úgy nyilatkozott, hogy erről a jó szokásáról egy ideig le kellett mondania. Számtalanszor volt olyan éjszaka, amikor a kicsik reggel hat óráig is ébren tartották.

Jennifer-Lopez-Is-a-Bad-GirlJustin Chambers nem volt szégyenlős, orvosi segítséget kért, hogy hosszú ideje tartó inszomniáját kezeljék. A Grace klinika sztárja hasonló problémákkal küzdött, mint a Bridget Jones naplójának szereplője. “A testem már holt fáradt volt. De az elmém egyszerűen nem tudott leállni, csak zakatolt megállás nélkül. Ezért kellett végül segítséget kérnem.”

Mariah Carey az alvásrekorder a sztárok között. Bevallottan tizenöt órát alszik egyes fellépése előtt. Azt mondja, hogy ennyi pihenésre van szüksége ahhoz, hogy megfelelően tudjon szerepelni a színpadon. Az ágyát körülveszi párologtató gépekkel, volt olyan, hogy legalább húsz darab párologtató volt a szobában miközben aludt. A párás levegő jót tesz a toroknak, ami az énekesnőnek elengedhetetlen, különösen egy nagyszabású koncert előtt.

 

 

 

Hozzászólások