Ezekről az Emmy ruhákról beszél a világ

2019/09/24

Mindenki az Emmy-gáláról beszél és persze a fókuszban az áll, hogy ki miben vett részt az eseményen. Mi is összegyűjtöttünk párat a legtöbbet elemezgetett outfitekből.

SZÍVDÖGLESZTŐ TARGARYENEK
A Trónok harca rajongók nem csak kedvenceik sikerének örülhetnek, hanem annak is újra látták a stábot, nem is akármilyen szettekben. A legjobb drámai sorozatnak járó díjat kollégáival olyan űber szexi, sötét kék Valentino ruhában vette át Emilia Clarke, amiben minden kis gonoszsága ellenére is neki ítéltük volna a trónt. Persze csak addig, míg meg nem jelent a Havas Jont alakító Kit Harington, aki egyértelműen tarolt a legsármosabb színész kategóriában az idei Emmy-gálán.

ANNYIRA ROSSZ, HOGY JÓ
Kendall Jenner ruhája nagyon megosztó volt. Az Emmy-n az elbűvölő modell, nővérével adta át a legjobb reality-show-nak járó elismerést. Nehéz volt eldönteni a Richard Quinn darabról, hogy jó vagy rossz. Mi minden esetre nem vennénk felezt a lakkhatású garbót a rózsás estélyi alá.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 22: Kendall Jenner attends the 71st Emmy Awards at Microsoft Theater on September 22, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
LOS ANGELES, CALIFORNIA – SEPTEMBER 22: Kendall Jenner attends the 71st Emmy Awards at Microsoft Theater on September 22, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

#TWINNING
Volt ám összeöltözés is, ami hozzátennénk, hogy nem volt nehéz, mivel rengetegen viselték a piros-rózsaszín színkombinációt. Mandy Moorenak és Susan Kelechi Watsonnak sikerült nem csak azonos színeket és hasonló anyagot választani az eseményre, de még a ruhájuk fazonja is passzolt. Az összeöltözést nem tervezték, de a kellemetlen kis meglepetést nagyon jól kezelték, amikor meglátták egymást. Mandy még posztolt is róla Instagram oldalán.

 

AZ UNCSI IS LEHET SZEXI
Kim Kardashian ennél egy kicsit többet szokott gondolkozni a szettjein, de be kell vallanunk, hogy a végtelenül egyszerű Vivienne Westwood darab minden egyszerűsége ellenére brutál dögösen állt rajta. A mélyen dekoltált fekete ruha alatt pedig elvileg ott lapult a reality sztár saját márkás alakformázója is.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 22: Kim Kardashian attends the 71st Emmy Awards at Microsoft Theater on September 22, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
LOS ANGELES, CALIFORNIA – SEPTEMBER 22: Kim Kardashian attends the 71st Emmy Awards at Microsoft Theater on September 22, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Hozzászólások