Ezen a kisfiún van kiakadva az internet

10 éves, fiú, és jobban sminkeli magát, mint bármelyik vlogger

2017/05/17

Jack 10 éves és profibb sminkvideókat készít, mint bármelyik vlogger. Nem szoktunk ítélkezni, de talán jogosan van kiakadva az internetezők nagy része.

Még ősszel írtunk egy srácról, akin szintén csámcsogott az internet, mert sminkben ment el a tablóképének fotózására. Most pedig itt egy újabb kis növendék. Fénysebességgel terjed az interneten egy videó egy 10 éves kisfiúról, aki profin sminkeli magát. Az internetezők nagy része el van ájulva, de többen háborognak is. A szülőket hibáztatják.

A sminkelős videóknak se vége, se hossza az interneten; mindenki megtalálhatja azt, ami számára megfelelő. Mindegy, hogy hétköznapi, vagy éppen bulis festéket szeretnél, több milliót találhatsz belőlük. Olyan azonban kevés van, amelyben egy 10 éves kisfiú magyarázza el, és mutatja be, hogyan is kell tökéletesen sminkelni. Mindezt ráadásul olyan profin, hogy maga mögé utasíthatja a legtöbb felnőtt vloggert.

Jack pontosan ezt teszi videóiban, közülük egyet már 38 millióan láttak, de sokan háborognak.A szülőket támadják, amiért hagyják, hogy a fiúcska ilyen videók készítésével foglalkozzon,és egyáltalán a sminkeléssel. A videó posztolója felveti a kérdést, hogy a kommentelők mit tennének, ha ez az ő fiuk lenne, csodás válaszok érkeztek.

“Ha az én fiam lenne, akkor leültetném, és komolyan elbeszélgetnék vele erről. 

Azt mondanám neki, mester, taníts meg engem mindenre.”

Többen azonban támogatják és elismeréssel figyelik a kisfiú “munkásságát.”

(forrás)

Hozzászólások