Ezen a programon egy a lényeg: végre ne csinálj semmit!

Hétvégén rendezik meg a II. Mátrai Bor Pikniket!

2017/08/17

Szuper programon vehetsz részt a Kékestetőn, ahol lesz étel, bor, zene, kellemes túra és a legfontosabb: nem kell csinálod az égvilágon semmit, csak elmenni!

Ezen a hétvégén Magyarország legmagasabb pontján második alkalommal rendezik meg a Mátrai Bor Pikniket. “A helyszínen napernyők és plédek várnak, mellette pedig a helyi borászok mutatják be portékáikat, mindezt egy jelképes 1014- ft-os áron. A lényeg valóban az, hogy te semmivel ne készülj, csak vegyél részt és élvezd! Ha megéhezel a szomszédos étteremben 1500 ft-ért piknik csomagot vásárolhatsz, tehát tényleg semmi dolgod, csak a pihenés. A színpadon unplugged zene fogja szórakoztatni a közönséget, ezzel remek hangulatot teremtve” – árulta el nekünk Lovasi András. 

Ha kicsit aktívabb pihenésre vágysz vegyél részt a 11 órakor induló szervezett túrán és ismerd meg a Kékestető nevezetességeit és titkait. Talán még az is kiderül, hogy nem is 1014 méter a legmagasabb pont… A túra természetesen családbarát lesz, így bárki részt vehet majd rajta. A II. Bor Pikniken Berki Krisztián részt fog venni, állítása szerint azért fog megjelenni, mert: “nem kell csinálni semmit.” 

A hivatalos Facebook eseményt itt találod! 

Hozzászólások