Ezen a videón te is sírni fogsz!

Egy kóbor kutya csodálatos átalakulása

2015/09/02

Fantasztikus videóra bukkantunk az interneten, ami szeretetről és törődésről szól, de ami talán legfontosabb, megbocsájtásról. A főszereplő egy férges, megtépázott, beteg kutya, aki csodálatos gyógyuláson megy keresztül. Nem akartunk sírni, de a könnyeknek nem lehet parancsolni.

Ez a drága jószág egy állatmenhelyen dolgozó nőnek köszönheti ma már boldog mindennapjait. Az idáig vezető út azonban nem gumikacsákkal volt kikövezve. A játékos ebre hihetetlen állapotban talált rá gondozója, aki azonnal kezelésbe vette és meggyógyította az állatot, akinek valószínűleg sokan már egy napot se jósoltak volna.

Augustus, egy férges, megkopaszodott kan kutya, aki farkát behúzva, hatalmas boci szemekkel néz a kamerába. Fajtáját szándékosan nem áruljuk el, mert mi magunk se hittük, hogy ilyen átalakulásra lesz képes! Ezt a saját szemeddel is látnod kell! Azt senki se tudja, hogy hogyan és miért jutott erre a sorsra, de szerencsére jó kezekbe került. Hosszú és keserves hónapok gondviselése és gyógyszeres kezelése után felépült, és ma már boldogan kergeti az eldobott frizbit. Az elárvult kölyök a megpróbáltatások ellenére is képes volt még hinni az emberi segítségnyújtásban és önzetlen szeretetben.

Hozzászólások