Ezer dollár Hien felnőttfilmes videójáért?

De ez még nem minden...

2015/01/17

Számos pikáns történetre és magánéleti titokra derült fény az öt és fél perces videóból. Hien őszintén beszámolt hálószobatitkairól, ami teljesen felvillanyozta vacsoravendégeit.

„Edd meg, amit kifőztél!” – ez lehetett volna a mottója a pénteki Hal a tortán adásnak. A házigazda őszinteségi próbával szórakoztatta vendégeit, amiben mindenkinek válaszolnia kellett a kihúzott kártyákon szereplő kérdésekre, így ő sem maradhatott ki a vallatásból. Kasza Tibi az üvegezéshez tudta volna hasonlítani ezt a játékot.

Joshi Bharat határozottan tagadta, hogy bárkivel is randevúzott volna csak a pénzéért. Dobrády Ákos viszont egyből helyeselt, amikor meghallotta a számára feltett kérdést, miszerint „Megszagoltad már a zoknidat vagy bokszeralsódat, hogy eldöntsd, hordhatod-e még másnap?”A válasz az volt, minden nap ezt teszi – az énekes története azonnal megihlette Kasza Tibit, aki dalra fakadt az asztalnál. Erdélyi Mónika azonban nem tudott azonosulni a fiúk furcsa szokásaival. Joshi pedig környezetbaráti gesztusként értékelte Ákos szennyeshez fűződő viszonyát. Abból sem csinált titkot, milyen körülmények között vesztette el szüzességét 17 évesen egy lépcsőfordulóban.

A talkshow-k koronázatlan királynője habár félszegen, de beismerte, küldött már magáról meztelen fotókat, majd helyesbített: a másik fél készítette róla a képeket.

Kasza Tibi büszkén vállalta, hogy volt már rajta női fehérnemű és magassarkú cipő, és azt is elárulta, nem hódol be kritikusainak egy plasztikai műtéttel, hogy állkapcsát olyanra formálják, amilyenre az emberek szeretnék. Ezután ő kérdezett Hientől…

Joshit teljesen meglepte Hien modern, felvilágosult gondolkodásmódja, ugyanis az énekesnő orgazmus színlelése után, további hálószobatitkokra is fény derült. Habár ő nem szelfizett még „hancúrozás” közben, de olyan előfordult, hogy partnere lelkesen fotózta az eseményeket. Tibi ezer eurót ajánlott fel a kisfilmért.

Hozzászólások