Ezért csalják meg a férfiak a nőket

Mi a férfiak magyarázata a megcsalásra?

2017/01/16

Sokan kíváncsiak arra, hogy egyes emberek miért csalják meg a párjukat. Többféle indokot is fel tudnánk sorolni, de lássuk a férfiak magyarázatát.

Egy kapcsolatot mindig ápolni kell, sosem szabad hagyni, hogy a szerelem tüze alábbhagyjon. Ugyanis ha ez megtörténik a pár bármelyik tagja könnyebben elcsábul egy harmadik személynek. Azonban az emberek nem csak ezért csalják meg azt akivel kapcsolatban élnek. Sokszor jóval mélyebben kell keresni az okokat. Természetesen egy olyan kifogás sem létezik, mely elfogadható lenne. Sem férfi, sem női részről. 

A legtöbb sztereotípiát a férfiaknak sikerült felállítaniuk csalfaságukkal, így az évek során a nőkben kialakult egyfajta félelem a pasik hűségességével kapcsolatban. De lássuk, mit gondolnak erről az alanyok: férfiak vallanak őszintén, hogy miért csalták meg párjukat. Lássuk be urak, azért néhány indok nagyon nevetséges. 

Bence, 32 éves
Soha nem gondolta volna, hogy megcsalja a feleségét, egészen addig, amíg meg nem látta az exét az egyik szórakozóhelyen. Nagyon tüzes és szenvedélyes volt a kapcsolatuk, és amikor megpillantotta a régi érzések újra feltörtek benne. A következő jelenet, amire emlékszik, hogy máris a mosdóban kufircoltak. Bűnösnek érezte magát, de felesége a mai napig nem tudja, és nem is kell megtudnia. Egyszerűen csak el kell felejtenie, ami történt.

Péter, 29 éves
Péter egy időben kezdett bele két viszonyba, mert nem tudott választani, mindkét nő megfogta. Tudta, hogy gerinctelenül viselkedik a feleségével és még két másik nővel is egyaránt. Amikor, viszont már nem tudott pókerarcot vágni ehhez, és kiderült az igazság, a három nő összefogott és tönkretette. Nem volt valami okos húzás, ugye? 

Tamás, 33 éves
Ő és felesége idegenné váltak egymás számára és ahelyett, hogy megbeszélték volna a problémáikat, inkább egymást büntették. Viszonyt kezdett az egyik munkatársával, mert tudta, hogy ez bántja legjobban a feleségét. Bár már nem szerette a feleségét, de az út, amit választott, saját állítása szerint is megvetendő.

Dávid, 36 éves
Már három éve volt együtt a barátnőjével, amikor a lány elkezdte nyaggatni, hogy változzon meg szinte minden tekintetben. Párja barátnője sokkal megértőbb volt és hirtelen benne volt egy viszonyban a barátnője barátnőjével. Bűnösnek érezte magát, de kellett valaki, aki sokkal nyugodtabb a barátnőjénél, így kiegyensúlyozza a problémát.

Simon, 38 éves
Korábban már megcsalta a feleségét, aki nagyon könnyen megbocsátott neki és elfelejtette a történteket. Tudta, ha megint megtenné, ugyanez lenne. Meg is tette, a házasságuk 12. évében négy másik kapcsolata volt. Ezt a feleség alakította így, hiszen megbocsátotta a félrelépést. A férj szégyelli magát, de élvezi a helyzet nyújtotta előnyöket.

Karcsi, 33 éves
Karcsi és felesége egy nehéz estén voltak túl, ezért úgy döntött, hogy felkel hajnali 5-kor, hogy reggelit készítsen a feleségének. Miközben sütötte a szalonnát, megszólalt a tűzjelző, erre a feleség üvöltözve rohant ki, hogy miért nem hagyja őt aludni. Ez volt az első alkalom, ami után megcsalta.

Gábor, 31 éves
Rájött, hogy a párja lefeküdt a volt pasijával, és bár tudta, hogy megbocsájt neki, mindig valami bosszún járt az esze. Ezért amint lehetősége nyílt a félrelépésre, hezitálás nélkül megtette.

Dániel, 31 éves
Mielőtt eljegyezte volna a barátnőjét, masszív flörtölő volt. Úgy érezte, hogy fel kell adnia magából ezt a részét. Amikor elkötelezte magát, gyászolta a „veszteségét”. Hiányolta a lányok figyelmét és titokban elkezdte ezt keresni. Végül ágyba is bújt más nőkkel, és ismét úgy érezte magát, mint régen.

Tamás, 28 éves 
A legjobb barátja szerint az nem baj, ha megcsalja a feleségét és eljár szórakozni. A feleség sosem jön rá. Ezért úgy döntött, hogy is megpróbálja ugyanezt. Nem volt nehéz dolga, az a baj, hogy sok férfi ravasz és sunyi és ez a génjeikben van Tamás szerint. Könnyen ki lehet játszani a másik nemet.

Laci, 29 éves
A barátnője remek lány volt és Laci összes barátja szerette őt. Mindig hűséges volt Lacihoz, ő ennek ellenére mindig attól félt, hogy elhagyja őt valaki jobbért. Ezért ő tette meg az első lépést, hogy megvédje magát és lefeküdt egy másik lánnyal. Nem érezte ettől jobban magát, sőt, a barátnője emiatt el is hagyta.

©noiportal.hu

Hozzászólások