Ezért edz megszállottan Sarka Kata!

Hatalmas meglepetésekre készül a kétgyermekes anyuka

2015/03/02

Tökéletes formában van Sarka Kata – ami nem meglepő, hiszen nagyon keményen edz és odafigyel arra, hogy a lehető legegészségesebben étkezzen. A kétgyermekes anyuka most elárulta, miért döntött az életmódváltás mellett.

Irigylésre méltó az az elszántság, ahogy Sarka Kata küzd a tökéletes alakért. A gyönyörű anyuka már most szuper formában van, de nem áll meg, ugyanis egy nagyon fontos eseményre készül.

“Van, amikor abszolút nem bűnözök, szinte soha nem szoktam belecsapni nagy lakomákba, de van olyan is, hogy még az édességet sem kívánom meg. Ez most egy olyan időszak, amikor nagyon odafigyelek tényleg mindenre, mert szeretném elérni a céljaimat. Április végén lesz a FitBalance, aminek az arca én vagyok, és erre készülök nagyon. Nem akarom most lelőni a poént, de nagyon sok meglepetéssel készülök erre az alkalomra. Ami pedig még ennél is fontosabb, hogy a férjem hamarosan 40 éves lesz, és erre az alkalomra tényleg tökéletes akarok lenni – árulta el Sarka Kata.

10930078_874232665953683_7733920245346147004_n
Kata rendszeresen eljár edzeni, aminek látszik is az eredménye (Fotó: Facebook)

Az anyuka igazi példakép lehet a nők előtt, hiszen két gyerek mellett is nagyon odafigyel arra, hogy a házasságára is elég ideje legyen. Sarka Kata és Hajdú Péter néhány napja ünnepelte a 9 éves évfordulóját, és mint minden évben, idén is Balatonföldváron, a megismerkedésük helyszínén nosztalgiáztak. Kata most is remek formában van, láthatóan mindent megtesz azért, hogy a férje büszke lehessen rá. 

Hozzászólások