Ezért hagyta el az országot Gombos Edina

Vannak még magyarországi tervei

2015/10/28

Gombos Edina és családja nyáron döntötte el, hogy kiköltözik a napfényes Floridába, egy időre azonban eltűntek. Most adtak magukról először életjelet.

Úgy tűnik, nem kell félteni Gombos Edináékat: a műsorvezető férjével és gyerekeivel élvezi az amerikai álmot. Bár az első időszak nehéz volt számukra, gyorsan beilleszkedtek: Alberto munkát keres, nagylányuk már iskolába jár, kisfiával pedig Edina van otthon. Azt is elárulta, hogy ez a költözés nem is volt annyira spontán…

Otthon mindenünk megvolt, gyönyörű családi ház, biztos munkahely, jól éltünk, de egyre több dolog zavart bennünket az országban, leginkább a nyomasztó közhangulat, az erősödő gyűlölködés és acsarkodás. Már jó ideje úgy éreztük, nem jó irányba mennek a dolgok, elfogyott a levegő körülöttünk, tovább kell lépnünk. Már 11 évvel ezelőtt, amikor úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk, tudtuk, hogy nem Magyarországon fogjuk leélni az életünket. Csak azt nem gondoltuk, hogy két gyerekkel vesszük majd rá magunkat a költözésre – vallotta be a kétgyermekes anyuka az NLCafénak.

Aggódó ismerősök jelezték, hogy a magyar újságok, internetes portálok szerint “rémálommá vált az amerikai életünk”, mert…

Szerző: Edina Gombos2015. október 15.

Edina férje már javában keresi az új munkahelyét, de hogy az itthon sikeres műsorvezető mihez fog kezdeni, egyelőre ő sem tudja – most élvezi, hogy lazíthat az óceán partján.

„22 évig dolgoztam a médiában, hajnali rádiózás, napközbeni forgatások, konferálások, majd esti élő tévéműsorok. Nagyon vágytam már pihenésre, és arra, hogy csak a családomnak élhessek. Most élvezem a nyugalmat, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen felhagytam az otthoni dolgaimmal, hiszen amit tudok – ilyen a gondozásomban eddig megjelent kilenc könyv is –, azt innen irányítok. Vannak forgatási terveim is, mégpedig azokkal a magyarokkal, akik Floridában lettek sikeresek – árulta el Edina.

Hozzászólások