Ezért lett vége Kulcsár Edina szerelmének

A szépséget nagyon megviselték a történtek

2015/11/18

Néhány napja robbant a hír, hogy Kulcsár Edina szakított a vőlegényével, most pedig azt is elárulta, mi történt velük.

Kulcsár Edina több, mint hat évig volt együtt a párjával, Mátéval, sőt, szerelme korábban el is jegyezte kedvesét, ám most úgy döntöttek, hogy mégis külön utakon folytatják. Edina először és utoljára szeretné tisztázni, miért választották a szakítást.

„Igaz a hír, de nem azt mondanám, hogy szakítottunk, inkább, hogy közös megegyezésünk Mátéval, hogy külön folytatjuk a jövőnket – kezdte Edina az Aktívnak, aki nyáron érezte először, hogy eltávolodtak egymástól. – „Ilyenkor egy megszokott életből teljesen kiszakad az ember, akkor az tényleg egy depresszióba hajt. Velem is ez történt, nem szeretnék szépíteni! Volt olyan időszakom, hogy sírva keltem és sírva feküdtem le. Amikor jönnek veled szemben, és megkérdezik, hogy vagy, tudni kell azt mondani, hogy jól, miközben borzasztóan érzed magad. Volt, hogy indultam volna dolgozni, de nem tudtam visszatartani a sírást. Ilyenkor egy nagy levegőt kell venni és belegondolni, hogy minden megy tovább” – emlékszik vissza Kulcsár Edina.

 A bulvár arról írt, hogy a szépségkirálynő inkább a csillogást választotta párja helyett, Edina azonban ezt egyáltalán nem így látja.

Sosem hanyagoltam el Mátét és nincs senki más az életemben, annyiról van szó, hogy lelkileg nem éreztem a támogatást, és kihűlt az egész, inkább egyedül akartam lenni. Elég sok minden van mögöttünk, sok közös tervünk volt, és ezt a részét még nem tudjuk, hogy fogjuk rendezni” – mondta Edina, aki volt párjával már saját terveik alapján épült házukat kezdték építeni.

Hozzászólások