Ezért lett vegetáriánus a 4 éves kislány

Cuki videó, tökéletes indokkal a vegetarianizmus mellett

2016/09/12

Ez a 4 éves kislány igazán őszinte indokot adott arra, hogy miért nem eszik többé húst. Hiába szereti az ételt, az állatok cukik és kész!

A vegetáriánus vagy vegán étrend követése nagy divatnak örvend az elmúlt években. Természetesen vannak olyan emberek, akik elvből nem eszik a húst, vagy nem bírja a szervezetük. Mellettük pedig akadnak a divat vegák, akiknek muszáj 5 percenként megemlíteniük, hogy húsmentes életet élnek. Ez a kislány viszont rendkívül őszinte volt édesanyjával, hogy miért nem eszik innentől húst.

A gyerekek még őszinték, nemes gondolatokkal rendelkeznek. A felnőttek pedig elfelejtik, mekkora kincs is az ártatlanság. Emellett pedig mindent túlbonyolítanak, túlgondolnak. A kicsik pedig egyszerűen látják a világot, nekik minden egyértelmű és fekete-fehér. A következő videóban szereplő kislány éppen megtudta, hogy a husi miből is készül. A kétségbeesés az arcán, hogy az állatokat ölik meg és fogyasztják el az emberek, megfizethetetlen. Tökéletes érveket sorakoztat fel a vegetarianizmus mellett: szereti az állatokat, nagyon cukik, ezért nem szabad őket megenni. A hal elfogyasztásán ugyan elgondolkodott, de végül elvetette az ötletet, hiszen a halak is állatok.

Ha így győzködnének bennünket, hogy térjünk át, talán (erősen talán) bevállalnánk. Pár napig.

Hozzászólások