Ezért maradnak egyedül a nők a férfiak szerint

A pasik szerint 8 fő oka van annak ha egy nő magányos

2019/06/12

Akadnak olyan nők, akik az élet minden területén sikeresek, kivéve a szerelemben. De vajon miért maradnak egyedül, miért nem találnak párt maguknak?

Mindenki ismer legalább egy olyan személyt az életében, aki szép, intelligens, vicces és sikeres, azonban a szerelmi élete ennek a szöges ellentéte. Számtalan nő kérdezi magától, hogy miért van egyedül, miért nem talál rá a megfelelő társra. A Brightside összegyűjtötte a férfiak véleménye alapján, hogy mi lehet az oka annak, ha egy csinos, vonzó nő magányos.

Rossz kedvű
Jess Carbino szociológus a társkereső oldalakat vizsgálja. Véleménye szerint, mikor a hölgyek képet készítenek, próbálnak úgy kinézni, mint a modellek. Felveszik azt a “szenvedélyes” arckifejezést, mint amit a magazinok címlapjain látnak, ám a valóságban ez nem tetszik a férfiaknak. Az ilyen jellegű képektől beképzeltnek, hidegnek és arrogánsnak tűnnek a hölgyek. Mindenki sokkal jobban kedveli a vidám, mosolygós, természetes fotókat.

1

Túl nagy hangsúlyt fektet a házasságra
Ha egy nőnek az az egyetlen életcélja, hogy hozzámenjen egy férfihoz és gyerekeket szüljön, az könnyen elijesztheti a férj jelöltet, még akkor is ha családra vágyik. Sokkal vonzóbb egy olyan nő, aki tudja mit akar és vannak céljai a házsságon kívül is. A férfiak általában csak akkor gondolnak a családalapításra és házasságra ha az életük többi területén már rendben van minden.

2

Túlgondolja a dolgokat, drámai
Sok nő hajlamos arra, hogy túl sokat olvasson a sorok között. A legtöbb férfi világosan, egyértelműen fogalmaz, míg a nők mindenben a részleteket, a rejtett tartalmakat keresik. Az urak nem szeretik ha ködösít egy nő, azt preferálják ha kimondják, amit szeretnének!

Képtelen igazán szeretni a férfi nemet
A férfiak és a nők nem mindig ugyanazt a szeretetnyelvet beszélik. Fontos megtalálni az egyensúlyt egy kapcsolatban, azonban egy nőnek és egy férfinak nem mindig ugyanaz az elvárása romantika terén és ezt el kell fogadni.

Túl sok mindent akar
A férfiak felé mindig nagyobbak a társadalmi elvárások, mint a nők felé. Többet kell keresniük, hogy biztonságot nyújthassanak a családnak. Okosabbnak, erősebbnek, nyugodtabbnak kell lenniük, mint a gyengébbik nemnek. Egyes hölgyeknek azonban irreálisak az elvárásaik a pasikkal szemben, amivel könnyen elriaszthatják a potenciális jelölteket.

Nem törődik eleget a külsejével
Sok férfi gy véli, hogy egy nő legnagyobb értéke a szépsége. Természetesen ott van mellette az intelligencia, a humor, a személyiség, azonban az első, amire felfigyelnek az a külső. A stílusos, kellemes kisugárzású, mosolygós nők sokkal sikeresebbek az életben. A lényeg tehát az, hogy az igényesség nem függ össze azzal hogy 50 kg legyen egy nő, műmellekkel és műszempillával, csak maradjon ápolt, és a legfontosabb, hogy legyen önmaga.

3

Álomvilágban él
A Disney mesék és a hollywoodi romantikus filmek szuperek, egészen addig míg tudod, hogy az nem a valóság. Egyes filmes klisék azonban nagymértékben ártanak a párkapcsolatoknak. A valóságot kell megélni és együtt kell álmodozni, majd megvalósítani vágyainkat!

4

Mindent egyedül dönt el
A férfiak szeretik a határozott nőket, azonban a túlzott magabiztosság nem túl eredményes. Sok hölgy elfelejti azt, hogy a férfiaknak is van saját álláspontjuk, döntéseik, véleményük és ha kapcsolatban élnek, akkor is joguk van hozzá. Egy felnőtt férfinak nincs szüksége parancsnokra, csupán egy társra vágyik.

Hozzászólások