Ezért nem Baukó Éva lett a dzsungelkirálynő

Megcsinálta a műsort, mégsem nyerhetett

2014/11/17

Hazaért a Celeb vagyok, ments ki innen! második csapata. Sebestyén Balázs és Vadon Jani élő műsorban beszélgetett az utolsó széria meghatározó alakjaival: Pákóval, Baukó Évával és a győztes Molnár Andival.

Mint általában, ezúttal is VV Éva vette kezébe az irányítást a Class FM reggeli adásában. A Monring show vendégei arról meséltek a hallgatóknak és a műsorvezetőknek, milyen volt az elmúlt időszak a dzsungelben. Az egykori valóságshow-sztár elárulta, rájött, hogy mi volt ennek a műsornak a titka. Szerinte ez az egész meseszerű, így nem szólt másról, mint a jó és a rossz küzdelméről, de végül természetesen mindig a jó győz, így neki esélye sem volt.

Saját titkára is fény derült: neki is van cuki énje. Ezt a győztes Molnár Andi is megerősítette, akinek nem kevés támadást kellett elviselnie a műsorban, mégsem tud Évára haragudni, mert szerinte skizo hajlama van a második helyezettnek.

Baukó Éva bevallotta, élvezte, hogy ugráltathatta ellenfeleit, az azonban teljesen kiakasztotta, hogy ők mindent szó nélkül megcsináltak anélkül, hogy konfliktus alakult volna ki közöttük. Az egyetlen, akivel nem akart konfrontálódni, az Bárdos András volt, így amikor számára véget ért a játék, elszabadult a pokol a műsorban.

molnarandi

Molnár Andira azért volt féltékeny, mert Cooky azt mondta korábban, neki kellene elnyernie a dzsungelkirálynője címet. Ezután megpróbált konfliktusokat generálni, de senki nem volt partner ebben a játékban. Éva Pákóhoz hasonlította saját magát, mert szerinte az a közös bennük, hogy mind a ketten szeretnek játszani a kamerák előtt. Balázs azonban úgy véli, a „didikirály” nemcsak megjátssza magát, hanem neki ilyen a természete. A műsorvezetők pedig egyetértettek abban a beszélgetés végén, hogy Pákóban nem fejlődtek ki sem a túlélési sem pedig a fajfenntartási ösztönök.

Hozzászólások