Ezért nem randizik Szabó Zsófi …

Elárulta titkát a műsorvezető

2015/02/03

Szabó Zsófi is azon hazai hírességek közé tartozik, akik szinte napi rendszerességgel feltűnnek a magyar sajtóban. Ez áldás és átok is egyszerre.

Az RTL tehetségkutató műsorának befejeztével szó érte a ház elejét, hogy vajon mi lesz Szabó Zsófi sorsa a későbbiekben. A műsorvezető azonban teljesen kiegyensúlyozott és a pihenésnek él, ugyanis nagyon nehéz évet tudhat maga mögött. Az egyetlen félelme édesapja elvesztése volt, ami sajnos tavaly áprilisban bekövetkezett. Azóta úgy érzi, megerősödött és újra nyitott a világ felé.

Emellett volt kollégáitól is el kellett válnia, ám búcsúzásra sajnos nem kerülhetett sor, hiszen mindenki előtt titok volt az átigazolása. Elgondolkodtatónak tartja, hogy a Jóban Rosszban című sorozat száz fős stábjából összesen négyen keresték meg távozása után.

szabozsofi10

„Imádok a sztárságban fürdőzni, szeretem, ha fotóznak, pontosan tudom, hogy melyik a jobb profilom, hiszen ebbe születtem bele. De a nyugit ennél is jobban szeretem. Aki ki tud teljesedni a celebvilágban, annak ez a sport túl hétköznapi. Nekem nem, nekem mindennap újat hoz a lovaglás. Lovas lányként nevelkedtem, azok voltak a legszebb hétvégéim, amikor édesapám elvitt a versenyekre és bejártuk az országot – mesélte Szabó Zsófi a Borsnak. Én hiszem, hogy örököltem tőle és hordozok magamban valamit abból a csodából, ami megvolt benne, még akkor is, ha ezt sokan nem is ismerik el.”

Szabó Zsófi nagy

A népszerűségnek azonban nemcsak pozitív oldala van. Ami a legnehezebben megy Zsófi számára, az az ismerkedés, és pont amiatt, hogy könnyen felismerik őt az országban. Még egy ártatlan mozi meghívásra is nemet mond, ugyanis retteg attól, hogy lefotózzák, majd viszontlátja magát az újságokban.

Tegnap közösségi oldalán osztotta meg azokat a gondolatait, amik foglalkozatták. Illetve azoknak is üzent, akik gyakran ítélkeznek fölötte.

Gondolkozom az életemen, a mindennapjaimon, hol vagyok most és hová tartok.

Mit jelent a kiteljesedés? Karrier? Család? Mi számít későnek? És korainak? Különbséget tudunk tenni jó és rossz között? Mindig? Ki ítélkezhet fölöttünk? Ki mondja meg, hogy jó-e az irány ami felé inkább széllel szemben, könnyezve haladunk? Persze közben többször kisüt a nap, amiért olyan hálásak vagyunk, mint még soha semmi másért… De mi van, ha a másik irányba kevesebbet fúj a szél? Nem számít… ha akarnánk, irányt változtathatnánk, megpróbálhatnánk… mégis inkább széllel szembe megyünk. Mert csak így tudjuk meg, képesek voltunk e végigjárni ezt az utat. Amikor pedig sikerült, mosolyogva nézünk vissza… akkor is, ha szemünket kimarta a könny.

Ismerj meg, utána ítélkezz és azt is csak akkor, ha úgy gondolod: MEGTEHETED

képek forrása: Szabó Zsófi Facebook oldala

Hozzászólások