Ezért sérült meg Tóth Gabi és Sarka Kata

Foltok és sebhelyek

2015/03/09

Sarka Kata, Tóth Gabi és Mádai Vivien felszólalt – ez az oka azoknak a sérüléseknek, amiket arcukon láthatunk az alábbi fotókon.

„Magyarországon minden 5. nőt bántalmaznak. Semmibe veszik nőiségüket, fizikai erőfölénnyel visszaélve veszélyeztetik életminőségüket. Ez annak a 4 nőnek is ugyanúgy fáj, akik nem váltak erőszak áldozatává. Mutassuk meg együttérzésünket, segítsünk, és álljunk ki a félelemben élők védelmében. Mert a nők bántalmazása mindenkinek fáj!” – hirdeti a kampány, melyhez többek közt az énekesnő és Hajdú Péter felesége is csatlakozott.

A gyönyörű hírességek saját közösségi oldalaikon adtak hangot a mozgalomnak:

 sarkakata

“Én soha nem éltem olyan párkapcsolatban, ahol megütött volna a párom, de tény, hogy Magyarországon minden 5. nőt veri a partnere, és az esetek többségében ez titokban marad! Most te is tudsz segíteni! Ha a rajtam látható tetoválások közül vásárolsz, azzal támogatod az Ökumenikus Segélyszervezet által üzemeltetett védett házakat!”

tothgabi5

“Én nőnap alkalmából szeretném felhívni a figyelmet a nők elleni erőszakra… Ugyanis Magyarországon minden 5. nőt bántalmaznak. Én a TATZ tetoválásával szeretném támogatni ezt a mozgalmat és megmutatni hogy annak a 4 személynek aki nem vált áldozattá a családban, ugyanúgy fáj…”

madaivivien

Akár feltűnő és látványos módon, akár a háttérbe visszavonulva, de tegyünk az erőszak ellen!
Hozzászólások