Ezért szakított Liptai Claudia!

Nem tartott sokáig a boldogság

2014/11/07

Amilyen hirtelen jött a boldogság, olyan gyorsan véget is ért Liptai Claudia szerelme. A TV2 sztárjának kapcsolatát ellehetetlenítette a távolság.

Mindent elsöprő szerelemről suttogtak, és Liptai Claudia szokásától eltérően még hangot is adott ennek a pár. Azt hangoztatták, hogy olyan boldogok együtt, hogy közös jövőt, esküvőt, gyermeket terveznek. Sokan féltették őket, hogy kapcsolatukat felemészti a távolság. Hiszen míg Claudiát a fővároshoz, Horváth Ákost Szombathelyhez köti munkája. Az elfoglalt műsorvezető-színésznő és a Weöres Sándor Színház művésze nehezen tudta összeegyeztetni kevéske szabadidejét. El is vérzett miatta a kapcsolat.

horvathakosesliptaiclaudia
A Sztárban sztár indulásakor Ákos Claudia mellett tudott lenni

A színházi szezon szeptembertől kezdődik, Ákost is lekötötték a próbák Szombathelyen, míg Claudiának ott voltak a műsorok, a Sztárban sztár, a Bumm és persze a kislánya, Panka is. Szinte semmire nem volt ideje. Egymással már egyre kevesebbet foglalkoztak, előfordult, hogy hetekig nem is találkoztak, szinte csak telefonon beszéltek. Claudia a New York-i útján döntött úgy, hogy ez nem mehet így tovább. Le kell ülniük megbeszélni a dolgokat. Végül mindketten belátták, hogy jobb lesz így” – mondta a Blikknek egy informátor.

Néhány hete már fel-felröppent a hír, hogy Claudia és Ákos szerelme a végnapjait éli, de Claudia csak most ismerte el: vége a boldogságnak.

Sajnos a hír igaz. Szakítottunk, de ennél többen nem szeretnék mondani” – ismerte el Liptai Claudia.

Hozzászólások