Ezért szuper a Valentin-nap, ha szingli vagy!

Tippek egyedülállóknak!

2015/02/11

A Valentin-nap közeledtével minden a szerelemről szól: szerelmes filmek, zenék és programok… Mégis, mi történik azzal, aki szingli és nincs párja? Segítünk, hogy egyedülállóként se a magány legyen a programod a szivecskés napon.

Egyedülálló vagy? Akkor biztosan utálod a Valentin-napot. Már napok óta a csapból is csöpögős reklámok, filmek és programajánlók folynak, nem is beszélve a piros szivecskéket és plüssfigurákat árusító bazárokról és a virágüzletekről.

Zavar? Talán könnyű azt mondani, hogy ne foglalkozz vele, de mégis erre a lépésre biztatunk.

iStock_000057772912_Small

Ami tilos: otthon szomorkodni, miközben csak a zsebkendőket gyűrögeted a markodban. Ezen kívül az exedre sem kell átkokat szórnod, mert nem veled tölti ezt a napot, sőt a férfiak ellen sem szükséges tiltó hadjáratot indítanod.
Hidd el, ettől nem lesz jobb neked!

Mit tehetsz?

Érezd jól magad: olvass egy jó könyvet, csetelj azzal a barátnőddel, akivel már régen beszélgettetek, de a legjobb az lenne, ha a barátaiddal kimozdulnátok otthonról, elmennétek vacsorázni, moziba vagy táncolni reggelig.
Jól hangzik ugye?
Vagy elmehettek kirándulni, túrázni, körbekocsikázhatjátok az országot, de egy adrenalinfröccsnek is beillő bobozás is jókedvre deríthet.

Glass of red wine in senior woman's hand

Hozzászólások