Ezt a férfit szereti Leonardo Di Caprio?

Egyre valószínűbb

2015/11/13

Időről időre felröppen a hír, hogy Leonardo DiCaprio a férfiakat szereti, most azonban szemfüles fotósok azt is kiderítették, ki a szívtipró titkos szerelme!

A sztárvilágban nem ritka, hogy egy hírességnek titkolnia kell az igazi érzéseit, legyen az vallási beállítottság vagy éppen a nemi identitása. Sokszor a legnagyobb szívtiprókról derül ki, hogy bizony nem is a lányok felé kacsintgatnak, és a macsó szerepük is csupán egy álca.

Ha pedig a legnagyobb hollywoodi nőcsábászra gondolunk, azonnal Leonardo DiCaprio jut eszünkbe.

Nem először röppen fel a hír a sármos színészről, hogy valójában a férfiak iránt érdeklődik, rengeteg az árulkodó jel. Az egyik például az, hogy minden egyes barátnője olyan, mintha egy magazinból lépett volna elő, ám az ismerősök tudják: a nyilvánosság elé tárt kép eltér a valóságtól, és Leót egyáltalán nem érdeklik ezek a lányok.

„Szigorú titoktartási kötelezettséget írnak alá, és csak a külvilág előtt reprezentálnak Leo mellett. Otthon, a négy fal között azonban nincs több szerepük” – idézte a Best a színész egyik ismerősének szavait.

Szemfüles fotósok azt is kiszúrták, ki lehet az a férfi, akit Leo valójában szeret: Lukas Haas szinte minden olyan pillanatban a színész mellett volt, amikor az a barátnőivel romantikázott. Elkísérte őt az előző barátnőjével tett nyaralásra, ott ült az étteremben, amikor egy másik lányt vitt vacsorázni, legutóbb pedig egy teniszmeccsre kísérte el DiCapriót és jelenlegi kedvesét. Ha ez még mind nem elég, a két férfi együtt is lakik!

Mobli Launch Party

Szerző: Vixely2012. március 19.

Persze bennfentes körökben nem számít újdonságnak az infó.

„A karrierje elején nyílt titok volt, hogy Leo inkább a fiúkat szereti. Szó volt róla, hogy felvállalja, de a menedzsmentje hallani sem akart erről. 19 éves volt, épp megkapta az első Oscar-jelölését, és attól féltek, ezzel tönkretenné az ígéretes karrierjét – árulta el egy kollégája.

Senki sem gondolta volna, hogy egyszer ez is eljön: Leonardo DiCaprio úgy döntött, feleségül veszi barátnőjét, Kelly Rohrbachot. A negyven éves színész nem siette el a választást, és végül az nyomott a legtöbbet a latban, hogy párját az édesanyja is szereti. Olvass tovább!

Leonardo DiCaprio

Hozzászólások