Ezt a két dolgot imádja és kívánja Hajdú Péter

10 év után sem csillapodik a szerelem

2015/10/15

Hajdú Péterről régóta tudjuk, hogy szereti a feltűnést, de most kiderült róla, hogy nem ezt tartja a legfontosabbnak. Hanem a sok pénzt!

A tévésztárt legtöbben a Frizbi műsorvezetőjeként emlegetik, pedig Hajdú már több, mint egy egyszerű műsorvezető: több milliárdos üzleteket bonyolít vállalkozásaival. Persze, aki szereti a sok pénzt, annak muszáj több lábon állni.

„Ott tartok, hogy van a Frizbi, ami öt éve megy a TV2-n, és emellett még rengeteg mindent csinálok. Ha pár évvel ezelőtt azt mondta volna valaki, hogy vége a tévés karrieremnek, összeomlottam volna, de most már nem. Ma már több lábon állok. Több milliárdos forgalmat bonyolítanak a cégeim. Ez már régen nem a bohóckodásról. szól. A műsorvezetéssel nem lehet sok pénzt keresni, és bármennyire rosszul hangzik, de én szeretek sok pénzt keresni. Nyilván erre most sokan mondják, hogy micsoda fertő… de én azt gondolom, azok vélekednek így, akiknek ez nem jött össze” – mondta a Storynak Hajdú Péter.

hajdusarka_2

Karrierje mellett a családjára is büszke lehet, sőt azt is elárulta, mi a titka annak, hogy Sarka Katával még mindig dúl közöttük a szerelem.

Mindketten sokat harcoltunk azért, hogy ez összejöjjön, és tudjuk, milyen elveszíteni a másikat. Amikor összejöttünk, először én mondtam, hogy vége, utána meg ő. Utána jött az eljegyzés, a házasság, és azóta egészen más lett az életünk. Rengeteg szép lányt láttam, akinek két kávé után azt mondtam magamban, hogy te jó ég, mennyire üres… Szóval számít, hogy Katának van humora, vannak közös témáink, azonos hullámhosszon vagyunk, és kívánjuk egymást – vallotta be Hajdú.

Hajdú Péter arca szinte minden nap visszaköszön valamelyik lapból, és bár tudatosan építette karrierjét, már örülne, ha nem kellene ennyit szerepelnie.Olvass tovább!

20-Hajdu-Peter-vsz

Hozzászólások