Ezt a nőt veszi feleségül Leonardo DiCaprio

A kedves mama is szereti, ez döntött

2015/10/09

Senki sem gondolta volna, hogy egyszer ez is eljön: Leonardo DiCaprio úgy döntött, feleségül veszi barátnőjét, Kelly Rohrbachot. A negyven éves színész nem siette el a választást, és végül az nyomott a legtöbbet a latban, hogy párját az édesanyja is szereti.

Az brit OK! magazin azzal a hírrel robbantott, hogy az ötszörös Oscar-jelölt Leonardo DiCaprio (közbeszúrás: érthetetlen és igazságtalan módon még egyszer sem kapta meg a szobrot) egy romantikus vacsorára hívta meg kedvesét, Kelly Rohrbachot, ahol meglepetésre megkérte a kezét.

DiCaprio még évekkel ezelőtt is Hollywood egyik szexszimbóluma volt, akit sokan a Titanic című filmben játszott szerepérvel azonosítottak, mígnem főszerepek tucatját játszotta el – zseniálisan. Mint ahogy az ilyen kaliberű sztároknál lenni szokott, a megánélete zűrös volt, és tucatnyi szebbnél szebb nő fordult meg az ágyában. Na, ennek vége.

ldckr
Éljen az ifjú pár!

A negyven éves színész egyik közeli barátja azt is elárulta a lapnak, nemcsak azért esett a választás Rohrbachra, mert fantasztikus szerető, hanem mert Leonardo DiCaprio édesanyja is odavan érte, ami sokat számított a nápolyi gyökerekkel is rendelkező művésznek.

A házasélet nyilvánvalóan megváltoztatja az életét, és végre talán megkapja a várva várt Oscart is, új filmjében (The Revenant – A visszatérő) nyújtott alakítása talán meggyőzi a zsűrit. Íme:

Hozzászólások