Ezt a példaképet választotta a Halott Pénz frontembere

Marsalkó Dávid vallomása

2015/11/12

Garami Gábor ismét hazánk egyik legnépszerűbb előadóját ültette az anyósülésre. Legutóbb Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere szállt be a műsorvezető mellé.


Marsalkó Dávid igazi sportember: régebben sokáig kosárlabdázott, majd a tenisz felé vette az irányt. Többek között ez is kiderült az utazás alatt, amely során Garami Gábor ezúttal a Halott Pénz pécsi származású frontemberének vált alkalmi sofőrjévé. Beszélgetésükből arra is fény derült, hogy az előadó nem véletlenül választotta hősének a sportikonná vált német teniszezőt, Boris Beckert.

marsalko
Fotó: Facebook

„Kábé egymagasak vagyunk, ő is vörös hajú, ugyanúgy egykezes fonákot ütött, mint én. Ráadásul számomra ő mindig a küzdés metaforája volt” – mesélte a rapper, aki saját magát is rendkívül kitartónak tartja. „Nem ma indult el a Halott Pénz és elég göröngyös, hosszú út vezetett idáig. 2004-ben született meg az ötlet, aztán pár év elvonulás következett, amikor főként zenekészítéssel foglalkoztam. 2009-ben jött csak az első hivatalos lemez, ami kvázi egy nagyobb Halott Pénz anyag volt” – emlékezett a kezdetekre Dávid, aki azt is elárulta, hogy a zenében mindig az ösztöneit követi.

Sajnos a hónapban már nem bulizhattok a srácokkal, de az évzáró koncertekig azért hallgathatjátok őket!

Hozzászólások