Ezt a politikust szereti Szabó Zsófi

A lovaglás hozta össze őket

2015/08/04

Szabó Zsófi újra boldog és a képei tanúsága szerint sugárzik az egykori színésznő. Nem is csoda, hiszen a minap nyíltan felvállalta kapcsolatát új szerelmével, bár a férfi kilétét sokáig titok övezte. Most viszont lehullt a lepel a titkos szerelemről.

A valamikori színésznő ma már műsorvezetői babérokra tör, ám ebben a szerepben kevésbé találta meg a helyét. Most már azt is lehet tudni, hogy új csatornája, az RTL Klub számít rá az őszi szezonban, és ismét megpróbálja kihozni Szabó Zsófi rejtett tartalékait, mint főműsoridős háziasszony.

Zsófiról köztudott, hogy milyen nehéz évet tudhat a háta mögött, ezért az X-faktor legutóbbi szériája után állítólag tudatosan fújt visszavonulót – rajongói számára szerencsére csak átmenetileg. Természetesen ez idő alatt sem hagyta témák nélkül követőit, hiszen mindig lehetett tudni róla, hogy éppen milyenre vágatta a haját, vagy milyen manikűrt készíttetett. Most úgy tűnik, kezd minden a helyére kerülni életében, amiben még a szerelemnek is komoly szerep jut.

 

 

Már egy ideje rebesgetik, hogy Szabó Zsófi a lovardában botlott bele udvarlójába, és amit sokáig csak sejteni lehetett kétértelmű fotók alapján, az mára biztossá vált: a szőkeség újra párra lelt. Szerelme nem mást, mint Kis Zsolt, aki egy időben politikusi babérokra is tört. Az MCF Roma párt égisze alatt ugyan kérészéletű pályafutást tudhat magáénak, de a fiatal férfi nem titkolja, így is örült a felkérésnek. “Párszor találkoztunk, elbeszélgettünk, és így esett rám a választás. Örömmel vállaltam” – mondta akkor munkásságáról, aminek fontos részét képezi a kisebbség képviselete és az egyenlő bánásmód.

szabo zsofi

Szabó Zsófi és párja most lubickol a boldogságban, közös szenvedélyük, a lovaglás hozta össze őket. Zsolt és családja nyíregyházi, így a környéken érthető módon most mindenki róluk beszél. “Ma már csak lovakkal foglalkozik, de néhány éve a politikában is kipróbálta magát. Nyíregyháziak, köztiszteletben álló család az övék, amely őrzi a hagyományokat. Vagyonukkal a leggazdagabb családnak számítanak a városban. Amióta Zsolt összejött a színésznővel, még többet beszélnek róluk a nyíriek” – mondta a Borsnak egy helybéli.

Zsófi ugyan vállalja szerelmét, de egyelőre nem akar róla nyilvánosan beszélni. Bizonyára már ő is tudja, hogy érdemes a lehető legtovább megőrizni kapcsolatuk intimitását, mielőtt kiállnak a nagy nyilvánosság elé, akárcsak Liptai Claudia, akihez korábban már hasonlította magát a színésznő.

Olvass még további híreket Szabó Zsófiról!

Hozzászólások