Ezt a szépségkirálynőt szereti Pikali exe

A valóságshow-győztes újra boldog

2015/08/17

Az egykori Big Brother győztes, Csongrádi Géza megtalálta a szerelmet fiatal kedvese mellett. Ha valakinek ez egyelőre nem sokat mond, akkor eláruljuk, ő volt Pikali Gerda férje mindaddig, míg napvilágra nem került a színésznő románca Rékasi Károllyal.

Amíg a színésznő és kedvese, Rékasi Károly az első perctől kezdve vállalják szerelmüket, és még a válás előtt egymásra találtak, addig Gerda volt férje az első sokkból származó sebeit nyalogatta hosszú időn át. Érthető, hiszen állítása szerint mit sem sejtett arról, hogy párja más mellett keresi a boldogságot. Ahogy azt nálunk is olvasni lehetett, Gézu szerint a féltékenység is rányomta bélyegét a házasságukra, sok egyéb hiányosság mellett. De arra nem számított, hogy az újságokból kell megtudnia azt, ami állítólag bizonyos szerkesztőségekben már hosszú ideje nyílt titok volt: felesége és a válófélben lévő Rékasi egymásra találtak.

csongrádi gézu
fotó: Facebook

Pikali és Gézu még 2010-ben jöttek össze, állításuk szerint szerelem volt első látásra. Házasságukból két gyermek is született, akiknek felügyeletét bár egyelőre édesanyjuk szerezte meg, a volt férj nem adja fel a küzdelmet, hogy hozzá kerüljenek fiai. Állítása szerint Gerdának jóval kevesebb ideje van velük foglalkozni. És míg az utóbbi időben a színésznőnek több fronton is helyt kellett állnia, elsősorban Rékasi megrázó motorbalesete miatt, addig a háttérben volt férjére is szépen lassan rátalált az új szerelem.

A hölgy nem más, mint a Miss Universe Hungary-ból ismert Tari Julianna. A gyönyörű barna lány még középiskolás és Veszprémben él. Mivel azonban Gézut is ide köti családja másik része, így gyakran tudnak találkozni a nyári szünet ideje alatt. Hogy a jövőben miként oldják meg találkozásaikat, az még egyelőre számukra is talány, de ahogy mondani szokták, a szerelem minden távolságot legyőz. Veszprém pedig nem a világ vége. Nyilatkozni azonban még nemigen szeretnének kapcsolatukról.

tari julianna2

“Valóban beleszerettünk egymásba. Boldogok vagyunk együtt” – mondta szűkszavúan Gézu a Blikknek. Érthető, hiszen a szépséges lány nem véletlenül jutott be az idei Miss Universe Hungary döntőjébe. Értelmes, határozott, aki jelenleg egy angol-német tagozatos iskolában tanul. Fiatal kora ellenére már jól tudja, mivel szeretne foglalkozni. Többek között bővítené a cukormentes édességek kínálatát saját cukrászdájában.

Hogy szerelmük kiállja-e az idő próbáját, azt egyelőre nem tudni, mi szurkolunk az újdonsült párnak! Nézd meg Julcsi bemutatkozóját a versenyről.

Hozzászólások