Ezt akarja tenni Németh Kristóf a szerelmével

Fél év után jöhet a baba?

2016/01/26

Németh Kristóf nem vesztegeti az idejét: bár csak a nyáron derült ki, hogy ismét szerelmes, párjával máris a babát tervezik.

received_2491012060986581

A Játékszín igazgatója 5 évig volt szingli, miután kisfia édesanyjával végleg zátonyra futott a kapcsolatuk. Németh Kristóf végül júniusban vallotta be, hogy ismét szerelmes, méghozzá a Budapesti Operettszínház egyik táncosnőjébe szeretett bele.

„Jómagam is tudom, milyen egy sikertelen házasságban vergődni. Nekem évekig tartott lezárni, persze nem bérgyilkos segítségével, ahogy új darabunkban. Először jött a kudarc fájdalma, a tépelődés, hogy vajon mit ronthattam el, majd a remény, hogy helyreállítható a házasságom, aztán a szingli pasik csajozós időszaka, és a szerelem, ami egy új családalapítás kezdete. A válás környékén én is nagyon magam alá kerültem, egy egész életet kellett újraterveznem. A győztesek viszont azok a vesztesek, akik újra felállnak. Nekem sikerült, bár hosszú évekbe telt, hogy tovább tudjak lépni” –nyilatkozta a színész a Blikknek.

Németh Kristóf mostanra annyira komolyan gondolja új kapcsolatát, hogy a közös családot tervezgetik szerelmével.

Hosszú távra, egy életre tervezünk Jucival. Természetesen nagyon szeretnénk családot, közös kisbabát. Emlékszem, még családom se volt, de több gyereket képzeltem el az életembe. A párom egy csodálatos, egészséges fiatal lány, aki nyilván szeretne saját csöppséget, Lőrinc pedig kistestvért, ezért minden esély megvan arra, hogy teljes családot alkossunk” – tette hozzá.

Hozzászólások