Ezt érezte Aleska pornózás közben!

Mindent bevallott...

2015/03/23

Aleska Diamond őszintén vallott töredelmes múltjáról és áhított jövőjéről Joshi Bharatnak. Vajon sikerül neki az újrakezdés?

Az egykori felnőttfilmes színésznő bár eleinte nem szeretett volna sokat mesélni magáról – hiszen mindezt a könyvében bárki elolvashatja -, végül mégis sikerült egy-két infót kiszednie belőle Joshi Bharatnak.

Aleska mindent bevallott!

Sáfrány Emese, alias Aleska nem tagadja egy percig sem, hogy nagyon szerette egykori, szexfilmes énjét és nem szeretné letagadni, de már megváltozott, tovább lépett és már nem tekint maga mögé.
Diamond azt is elárulta Joshinak, hogy egy cseppet sem bánja, hogy pornózással töltött néhány évet, hiszen lelkileg megerősítette az a műfaj és jelenlegi gondolkodásmódját, életszemléletét is ennek köszönheti.

Joshi azon kérdésére, hogy nőként hogyan tudta megélni azt, hogy a férfiaknak nem kell a lelke, csupán a teste és hogy ebben a műfajban a nő szentségével nem sokat törődnek, a következőképpen reagált.

aleskadiamond4

Elmondása szerint felállított magában egy új személyt, hogy aki a filmben szerepel az nem ő, hanem egy másik ember. Aztán egyszercsak eljött a mélypont, hogy rájött, az is ő, és nem teszi boldoggá. Azt is elárulta, hogy mai eszével már nem vállalná a szexfilmezést, ellenben többször is hangsúlyozta, hogy nem bánta meg.

Hozzászólások