Ezt gondolja Ambrus a legmegosztóbb celebről

Berki és a Viszkis együtt vág neki Ázsiának

2017/04/28

Felkerestük Ambrus Attilát a “Viszkis rablót”, hogy mit szól ahhoz, hogy Berkivel kell töltsön 1 hónapot az Ázsia Expressz kapcsán. 

Nemsokára startol az Ázsia Expressz megannyi celebbel, köztük Berki Krisztiánnal és Ambrus Attilával vagy jobban ismert nevén a “Viszkis rablóval”. Kíváncsiak voltunk, hogy miért pont ők lettek egy pár, és mit szól ehhez. 

“Lehidaltam, mert eredetileg úgy volt hogy a feleségemmel megyek. Azonban ő nem közszereplő, ezért nem akarta bevállalni, mert onnantól celebbé válna. Igazából ezután szembesítettek a helyzettel, hogy megnyertem magamnak Berkit. Feladatként fogom fel ezt az egészet. Berkinek azért örülök, mert ő is sportol, mint én. Akik ilyen “sport hozzáállással” rendelkeznek nem adják fel a dolgokat. Bízom Krisztiánban, hogy ő is ezt a szemléletet vallja. Habár elég megosztó személyiség, végtelenül intelligens. Sokan utálják több okból, például a Fradis dolog miatt, de nem ítélték el, így úgy gondolom mindenkit megillet az ártatlanság vélelme.” 

Mindketten megosztó személyiségek, ezt pedig még nem tudni, hogy előnyükre vagy hátrányukra fog-e válni. Őket tartják a legerősebb párosnak, ám Ambrus szerint az erőfölény nem jelent semmit.

“Van az életben más terület nekem is és Berkinek is ahol tudunk bizonyítani, ezért ha nem sikerül ez most, nincs okunk szégyenkezni. Ha úgy adódik szívesen segítünk majd ott másokon. A börtönben tanultam meg, hogy adni sokkal nehezebb, mint kapni!”

 

Hozzászólások