Ezt gondolják a pasik a férfiasságukról – itt a kendőzetlen igazság

Most lerántjuk a leplet!

2017/09/07

Kíváncsi vagy mit gondolnak a srácok legnemesebb testrészükről? Most megtudhatod, ugyanis pasik vallottak őszintén, hogy mit gondolnak férfiasságukról!

Laura Dodsworth fotográfus az élet sok területén végzett kutatásokat emberekkel kapcsolatban. Legújabb kérdését a férfiakhoz intézte, hogy mit is gondolnak valójában férfiasságukról, illetve miért szeretik azt!

penisz

1. “Örülök, hogy nagy pénisszel rendelkezek, de nem mondanám, hogy jobb, mint a kicsi. Gyerekkoromba önbecsülési problémákkal küzdöttem, azonban mikor abba a korba értem, hogy elkezdtem aktív szexuális életet élni minden megváltozott. Tudtam, hogy amint leveszem a ruhámat és meztelenül állok minden rendben van. Pont olyan vagyok, mint amit a társadalom elvár és ezt szeretem.” (33 éves)

2. “Női testben születtem, de sosem éreztem magam igazán nőnek. 26 éves koromban megváltoztattam a nememet, majd Európába utaztam, hogy megműtessem magam. Belgiumban operáltak meg, a combomból készítették el az új nemi szervemet. A méretet nem én választottam, mert ha túl nagy lenne, fenn állna a veszélye annak, hogy nem megy bele elég vér és elhal. A szerelem még nem talált rám, de reménykedek…” (47 éves)

3. “Több partneremtől is hallottam már, hogy gyönyörű hímtaggal rendelkezem. Egy gond van vele: lehet bármennyire tökéletes, igaz szerelmet sosem hozott nekem. Régebben terápiára is jártam, mert képtelen vagyok bízni az emberekben és nem tudom megélni az intimitást. Szeretem ezt a testrészemet, de boldogabb lennék már egy nő mellett. (41 éves) 

4. “Hasznos kis találmány ez a valami a lábunk között. Tény, hogy egy ideig valóban ő irányít minket és fogalmunk sincs mit akarunk. De nyugalom, ahogy idősödünk ez változik. Átélünk együtt sok-sok kalandot, majd szépen együtt nyugszunk le és állapodunk meg egy csinos kis hölgy mellett.” (30 éves)

5. “Őszintén megmondom én úgy gondolom most kell élvezni, hogy még minden téren virgoncok vagyunk. Ráér még megállapodni és kárhoztatni a kicsikét (ami nem is kicsike.) Kalandra fel!” (24 éves)

via

Hozzászólások