Ezt írd fel magadnak: a top 5 hamburgerező Európában-egy magyar hely is van a listán

Összefutott a nyál a szánkban

2019/02/21

Sokan vannak, akik utazáskor is a hamburgerre szavaznak. Összeállt egy európai toplista hamburgerezőkből, amire egy magyar hely is felkerült.

Big 7 Travel.com nevezetű utazás tematikájú weboldal készített egy összeállítást az Európai Unión belül található hamburgerezőkről. A legjobbakról. Szóval ha utazós vagy, és európai nagyváros a cél, viszont nincs mindig kedved/időd a helyi konyhát tesztelni, a hamburger meg mindig beválik, válaszd a legjobb helyet. 

 
  • A listát az oldal (bigseventravel) olvasóinak, socialmedia-követőinek (ami mintegy 1,5 millió ember) és gasztroszakértőknek véleménye alapján állították össze,
  • az elbírálás során étteremkritikákat és neves gasztroblogok véleményét is figyelembe vették,
  • az Európia Unió 50 nagyvárosa szerepel rajta, néhány városból több étterem is felkerült a listára

Mindenesetre az 5. helyen található Bamba Marha helyezéséhez gratulálunk!

1. Burger And Beyond – London

Az étterem és food truck Londonban igen ismertnek számít, a bírák szerint annyira jó, hogy az első helyezést kapta. Egyszerű, finom, tökéletes – ezekkel a jelzőkel illették.

london1

2. Gasoline Grill – Koppenhága

A nemzetközi elismerésnek örvendező dán burgerező a második helyet érdemelte ki – ha Koppenhága és hambi, ide menjetek.

koppenhaga2

3. Dish – Prága

A helyben darált és készített húsokkal tökéletesített cseh hamburgerek letisztultságukról híresek, a hangsúly a minőségi alapanyagokon van.

prága3

4. Patty And Bun – London

A második londoni szereplő – a lucskos, szaftos, iszonyú guszta burgerek háza ez, amiknek látványától is olyan éhes leszel, hogy megőrülsz.

london2 hamb

5. Bamba Marha Burger Bar – Budapest

És az ötödik helyezett, a magyar Bamba Marha csapata, akiknek éttermeit már több ponton is megtalálhatjátok a fővárosban, többek közt a Deákon, a Bazilikánál vagy a Haris közben is.

bamba

forrás

Hozzászólások