Ezt látnod kell! Majkát sokkolta az önjelölt internet sztár

Ne hagyd ki te se!

2015/10/22

Az internet önjelölt sztárjait töretlenül termeli ki, most itt van valaki, aki az örökkévalóságnak szenteli gondolatmorzsáit, de mégis elég sokakat kiakaszt. Majkát sem hagyta hidegen a merész fiú szárnybontogatása. Újabb videóval sokkoltak minket!

Kis hazánk, bár nem akkora felvevő piac, mint adott esetben egy tengerentúli Amerika, azért szép számmal ontja magából az internetes sztárokat. Egyre többen gondolják úgy, hogy így szeretnének ismertségre, népszerűségre szert tenni, és milyen jót tesznek a közzel, ha megosztják magvas gondolataikat videós vagy írott formában. Lássuk be, egy-két kivételtől eltekintve ezek a próbálkozások többnyire szomorú véget érnek, de átmenetileg jócskán alkalmasak arra, hogy az unatkozó irodistákat és a neten szörföző hírvadászokat szórakoztassák. Így történt, hogy Jónás Rómeó ma már háromszáz ezernél is magasabb nézettséget tudhat magáénak egy-egy videójával. Ezek a kis szösszenetek nemigen tudnak többet, mint néhány meglepő zenei próbálkozás, stílustanácsadás, vagy éppen az őt nem kedvelőknek szóló üzenet, de egyelőre úgy tűnik, van rá kereslet. És mi ez, ha nem hírnév? De vajon értékelhető népszerűség egy ilyen?

majka

Megkerestük a nagyszájú rappert, Majkát, hogy véleményezze nekünk a jelenséget, amivel szembe kell néznünk. „Azt gondolom, hogy ez egy nagyon szép és dicséretes dolog, hogy szórakoztatni akar minket ez a srác. Nem tartom valószínűnek, hogy bárki példaképnek válassza, de ha mégis, akkor annak is komoly morális zűr van a fejében. Én ugyan nem tudom őt hova tenni, de nagyon úgy tűnik, hogy ez a kölyök nem viccel” – válaszolta kérdésünkre. A srácnak most még jóval több a haragosa, mint a rajongója, de ezzel egyelőre nem törődik.

Ami egyszer Justin Biebernek bejött, az ugyan nem sikerülhet mindenkinek, de legalább minimális szórakozást csempész az unalmasan menetelő napokba. „Hozzáteszem, ezt hozta nekünk az internet, ugyanúgy megvan az előnye, mint a hátránya. A zeneiparban például kiütötte a helyéről a cd-gyártás műfaját, de adott helyette más alternatívákat. Azt már úgyis a hallgatóságnak kell eldöntenie, hogy megtartja magának, vagy kiköpi a rendszer. Ezt a részét még mindig jobb megoldásnak találom, mint amikor néhány önjelölt ítész dönt arról, mi hallgatható mondjuk a rádióban, és mi nem” – mondja Majka, de hozzáteszi, az ilyen jellegű hírnévvel ismertté vált celebritások általában tiszavirág életűek, ritkán tudnak maradandóak lenni, gondoljunk csak Pumped Gabóra.

Zárásképpen álljon itt egy remekmű az említett fiatal repertoárjából, aki nem hátrál meg a negatív kommentek ellenére sem, és töretlenül ontja magából a szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb anyagokat. Kíváncsian várjuk, mi lesz ebből?!

Egy kis enekles ^.^ sajat koltemeny

Szerző: Rómeó Jónás, 2015. október 9.

Hozzászólások