Ezt ne tedd a hüvelyeddel!

Nem szabad bedőlni a divathóbortnak!

2015/07/07

Manapság a nők bármit megtennének azért, hogy az egész testüket fiatalon tartsák – így van ez a legintimebb testrészükkel is. Ám hiába esküsznek egyes eljárásra a hollywoodi sztárok, szakemberek határozottan elutasítják, hogy a nők ilyen eszközökhöz folyamodjanak.

A szépészeti beavatkozások és otthoni praktikák melegágya Hollywood, hiszen a hírességek minden módszert kihasználnak arra, hogy kondiban tartsák magukat. Igaz ez a legnőiesebb testrészükre, a hüvelyükre is, ezért minden módszerrel megpróbálják széppé, kívánatossá és fiatalossá tenni azt. Csakhogy ezek az eljárások sokszor többet ártanak, mint használnak.

Piercing

Az egyik legelterjedtebb ékszer a piercing, és bizony a köldök és orrkarika mellett sokan a nemi szervükbe helyeztetnek egy csinos kis kiegészítőt. Látványra talán erotikus, veszélytelennek azonban egyáltalán nem lehet mondani, hiszen szex közben könnyen okozhat sérülést, a nem megfelelően felhelyezett ékszer pedig elfertőződhet, és bizony csúnya vége lehet a dolognak.

Édes élvezet

Elterjedt nézet, hogy könnyedén meg lehet édesíteni az együttlétet, ha a nő cukrot vagy mézet ken a vaginájára. Nos, talán ízre édes, az egészségre azonban borzasztóan káros lehet a plusz élvezet. Alapszabály, hogy a hüvelybe nem helyezünk semmit, amit nehéz eltávolítani, ráadásul a különböző ph-értékű anyagok felborítják az itt található egyensúlyt, ami megnöveli a fertőzésveszély kockázatát.

lány bugyiban

Plusz D-vitamin

Depresszió vagy levertség ellen sokszor segítséget nyújt a D-vitamin pótlás, vagyis a napozás, de egyes elméletek ellenére teljesen felesleges külön a vagina környékét erős napsugárzásnak kitenni. Ez a művelet nem okoz nagyobb szintű boldogságot, mint a mezei napozás, ám az itt található érzékeny bőrfelület könnyen leég – akkor viszont az ülés is kellemetlen lesz!

Hüvelyöblítés

Népszerű eljárás az irrigálás, vagyis hüvelyöblítés, hiszen sokan úgy tartják, hogy ettől tisztábban tartható a nőiesség. Az igazság azonban az, hogy a hüvely öntisztító, sőt, a felesleges nagy mennyiségű mosdatása felborítja a baktériumok egyensúlyát, így a fertőzésekre és betegségekre egyaránt fogékonyabbá teszi.

Gőzölés

Gwyneth Paltrow a hüvelygőzölésre esküszik: a színésznő szerint ez az eljárás megtisztítja a méhét és kiegyensúlyozza a hormonrendszerét. Az orvosok elismerik: a meleg kellemes érzést nyújt a hüvelyben, sőt, izgató hatása is lehet, ám ez a közeg leginkább a gombák elszaporodásának kedvez – a könnyen megszerezhető égési sérülésekről pedig jobb nem is beszélni!

Hozzászólások