Ezt neked is látnod kell: elképesztő táncos videót posztolt az olasz milliomos

Gianluca Vacchi még mindig önmagát adja

2018/08/01

A sármos milliomos Instagram-oldalát böngészve újabb elképesztő táncos videóra bukkantunk. Ezt neked is látnod kell!

Gianluca Vacchi az elmúlt néhány évben nők millióinak lopta be magát a szívébe tökéletesen kidolgozott testével, férfias, markáns vonásaival, tánctudásával és persze nem utolsó sorban fényűző életmódjával. Rengeteg pénze és külseje miatt rengetegen irigykednek rá.

Gianluca egyébként olasz üzletember, családja tulajdonában áll az IMA csomagoló óriás, mely gyógyszerek, kozmetikumok, teák és kávék csomagolásával foglalkozik. Miután 1993-ban közgazdasági diplomát szerzett a bolognai egyetemen rögtön a családi vállalkozás igazgatója lett. Vacchi persze mára meg is örökölte a vállalatot, aminek ügyvezető igazgatói posztját tölti be, de számos egyéb cégben is érdekelt, legnagyobb brand-je azonban minden kétséget kizáróan önmaga lett.

Létezik egy új őrület, melynek neve Kiki challenge, aminek a lényege hogy Drake legújabb slágere, az In My Feelings dallamaira mozgó autókból ugrálnak ki emberek, hogy aztán ellejtsék táncukat, az eredményt pedig posztolják. A kihívás persze számos tréfás, vagy éppen életveszélyes pillanatot eredményez. Gianluca azonban ezt is sajátos módon oldotta meg…

Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólások