Ezt nem hittük volna! Kim Kardashian félrelépett

Dubajban bukott le a dögös sztár

2014/12/05

Kim Kardashianról nap mint nap hallunk mindenféle híreket, egyszer a gyereknevelési szokásait kérdőjelezi meg a sajtó, máskor drasztikus plasztikai beavatkozásai sokkolnak, de a legújabb hírek szerint már a férjét is csalja.

Kim Kardashian, a valóság show-sztárból lett első számú médiacica, ezt ő sem tagadja. Mindennapi szelfik, feneket, mellet villantó fotók, látványos vörös szőnyeges megjelenések jellemzik az örmény származású sztár életét, és hasonlóan családjáét is.

Most azonban olyat tett, amit nem gondoltunk volna róla. Minden fotóján, amelyen a családja is szerepel – férje Kanye West énekes és kislánya North West – boldognak látszott, látszik, bár tegyük hozzá, hogy ezeknek a fotóknak elsősorban a látszat a szerepük, mennyire jól néznek ki, milyen drága ruhákat viselnek és milyen exkluzív partikra járnak.

kim_kardashian_kanye_west2

Mégis, Kim azt mutatta, minden rendben. Pedig a legfrissebb hírek szerint közel sincs így. Kim Kardashian legutóbbi valóság show epizódjait Dubajban forgatta, ahol találkozott a Halálos Iramban sztárjával, Tyrese Gibbsonnal.

A csinos celebanyuka  flörtölt a férfival és ráadásul nem is kicsit, hiszen még Kim húga, Khloe is kiszúrta a jelenetet, amit ezután Kim tudtára is adta.
A Kardashian-West család a Hálaadást sem töltötte már együtt, hiszen míg Kim otthon maradt, addig Kanye Párizsba ment a haverjaival bulizni.

Vajon mi lesz a folytatás? Egy újabb celeb házasság vége?

Hozzászólások