Ezt nézd! – Intim kismamafotók Ördög Nóriról

Sosem látott képek kerültek elő

2015/01/28

Ördög Nóri mindkét várandósságát remek formában és felhőtlen boldogságban töltötte. Fotós férje ezt meg is örökítette. Meztelen kép is szerepel a sorozatban!

Nem lehet elégszer ismételni Ördög Nóri mesébe illő történetét, amiben persze rengeteg nehézség is volt, de a küzdelmek meghozták az eredményt!

A Rising Star műsorvezetője és fotóművész férje, Nánási Pál mindennél jobban szeretett volna családot alapítani, de Ördög Nóri csak sok-sok sikertelen próbálkozás után, lombikbébi program keretében lett állapotos. Boldogságuk azonban mindent elsöprő volt, és a várandósság idején a Maldív-szigetekre utaztak vakációzni. Nánási Pál meseszép kismamafotókat készített feleségéről: a felvételekről süt a boldogság, az intimitás és a harmónia.

ördög-nóra-tv2-rising-star
A műsorvezető gyönyörű volt mindkét várandóssága idején

Idén utazás helyett időutazás…   Éppen két évvel ezelőtt Nóri és Mici a Maldív-szigeteken. Akkor (is) már gömbölyű volt a világ:-)” – írta a képekhez Nánási Pál.

A fotókon a szemet gyönyörködtető trópusi világból kiragyog Ördög Nóri boldogsága, és már jól látszik gömbölyödő pocakja is. Piros-fehér pöttyös retro fürdőruhát, lila nyári szettet, illetve hófehér, lenge ruhát visel, az egyik felvételen azonban semmit sem. A fekete-fehér fotón jól látható, hogy az állapotos műsorvezető teljesen meztelen.

A fotókat megnézheted ITT 

Hozzászólások