Ezt tenné Sarka Kata Bálint Toncsival

Így talán végleg pont kerülne ügyük végére

2016/01/21

Elcsitulni látszik a Toncsi-Sarka Kata botrány, ám Hajdú Péter felesége egyszer s mindenkorra lezárná az ügyet: eltiltaná zaklatóját a családjától.

received_2491012060986581

Néhány hónappal ezelőtt Bálint Antónia és Sarka Kata harcától volt hangos a sajtó: Hajdú Péter egykori barátnője és jelenlegi felesége épp a műsorvezető miatt kaptak össze. Az egykori szépségkirálynő ugyanis többször zaklatta a Hajdú családot, részegen telefonon hívogatta őket, és bár megpróbálta letagadni ezeket az eseteket, Sarka Kata felvételt készített, amit nyilvánosságra is hozott.

Bár Toncsi tagadta, hogy ő zaklatta a családot, a szakértők egyértelműen megállapították, hogy az ő hangja hallható a felvételen. Sarka Kata ennek ellenére megbocsátott volna neki.

„Amikor ez az ügy kirobbant, azt gondoltam, hogy majd felhív és bocsánatot kér, de azóta sem tette meg. Ha csak egyszer rámcsörgött volna, hogy ’Bocs, butaságot csináltam’, akkor soha nem jutott volna el idáig az ügy. Mindenki csinálhat butaságot ittasan. Én pedig az a típusú ember vagyok, aki meg tud bocsájtani – mondta őszintén Sarka Kata a Storynak.

Sarka Kata, Hajdú Péter
Hajdú Péter és Sarka Kata már akkor randiztak, amikor a műsorvezető Toncsival járt

Ám most már nincs visszaút, a kölcsönös feljelentgetésben pedig Toncsi ütheti meg a bokáját. Pedig Katáék egyszerűen azt szeretnék, ha eltűnne az életükből.

„Vannak dolgok, amiket az ember legszívesebben letagadna a múltjából. A férjemnek pont ilyen Antónia. Kínos számunkra, hogy egy lapon említik vele a nevünket. Nem azért jelentettem fel, mert kártérítést szeretnék. Szeretném elérni, hogy kimondja a bíróság: hagyjon minket békén, és többet ne hívhasson, ne üzenhessen nekünk. A legjobban annak örülnék, ha eltiltanák tőlünk. Az igazság az, hogy már hallani sem szeretnék felőle soha” – vallotta be Kata.

Hozzászólások