Ezt teszi rajongóival Vastag Csaba

Akár szerelem is szövődhet?

2015/07/02

Az X-faktor első szériájának győztese ma már komoly kapcsolatban gondolkozik. Vastag Csaba eddig nagykanállal falta az életet, nem vetette meg a hosszabb-rövidebb kapcsolatokat, akár rajongóival is szívesen ismerkedik. Vajon megérett már egy komoly kapcsolatra?

Nehéz lehet az élet egy olyan férfi mellett, aki köztudottan nők ezreinek kedvence, ráadásul abból él, hogy nap, mint nap a kedvükre tesz. Vastag Csaba egy-egy koncert alkalmával mindent megtesz azért, hogy az érte rajongó hölgyek maximálisan elégedettek legyenek az élménnyel. Ahogy az hot! magazin hasábjain is elárulta, néha egészen merész dolgokat tesznek meg a hölgyek. Előfordult például, hogy meztelen fotókat kapott rajongóktól, különböző ajánlatokat tesznek neki, de az sem ritka, hogy az intim testrészén fogdossák. Állandó kapcsolatban nehéz lehet külön választani a munkát és magánéletet egy közkedvelt énekes párjaként, főleg ilyen információk birtokában. Egy kapcsolatban elengedhetetlen a bizalom, és mondjuk nem folyamatosan féltékenykedni, hanem bízni a társban.

Vastag Csaba most lett 33 éves, és elárulta, bizony érzi magában azt, hogy vágyik az állandóságra, bár még semmi sincsen veszve, de nem titkolja, hogy már készül az apaszerepre. “Manapság már nem divat a korai gyerekvállalás, én azonban már elkezdtem érezni az idő szorítását; úgy is mondhatjuk, hogy ketyeg a biológiai órám. Éppen ezért édesapám példáját követve elhatároztam, hogy két éven belül családot alapítok” – nyilatkozta a magazinnak. A rengeteg munka, az állandó pörgés, fellépések és az ezzel járó stressz nem társ a nyugodt családi élet megteremtésében. De talán könnyebb lenne a helyzet, ha Csaba úgy dönt, hogy szakmán belül keresgél. Amíg ez várat magára, annak a lehetőségét sem veti el, hogy talán a rajongók közül kerül ki élete párja.

Vastag Csaba

“Azt kell, hogy mondjam, egész életemben szerelmes voltam. Mostanában például a koncertek első sorában álló lányokba! Vallom, hogy az igazival találkozni nem helyhez kötött dolog, bárhol megtörténhet” – árulta el az énekes, aki Nagy Feróra hivatkozott, mondván, az örökifjú rocker is így ismerte meg feleségét.

Csaba minden buliban benne van, a koncertek után sem siet haza, hanem szeret elvegyülni a társaságban, koccintani a vendégekkel, beszélgetni és egy kicsit flörtölni. Hölgyek, mindez tehát azt jelenti, hogy az énekes nem érinthetetlen, és még akár az is megtörténhet szerelem lángja lobban egy találkozó alkalmával.

Hozzászólások