Ezt tette feleségével Schobert Norbi Amerikában

Cselhez folyamodott, de elérte célját

2015/01/10

Schobert Norbi hatalmas meglepetést szerzett Rubint Rékának. Amerikai kiruccanásuk során a fitneszguru gondolt egyet, és újra feleségül vette élete párját.

Schobert Norbi mindig szerette volna átélni a filmekben látott Las Vegas-i villámesküvőket, ezért úgy döntött: meglepi feleségét ezzel, amikor Andé Agassi és Steffi Graf vendégszeretetét élvezték Amerikában.

Egy közös üzletnek köszönhetően kapcsolatban állunk velük, és most meghívást kaptunk az otthonukba is. Én pedig úgy gondoltam, ezúttal szeretnék maradandó élményt szerezni a feleségemnek, úgyhogy megszerveztem egy titkos esküvőt. Mindig irigykedve figyeltem a filmeken a Las Vegas-i villámesküvőket, és arra gondoltam: ha már ott vagyunk, miért ne venném el újra azt, akit szeretek? Arról már nem is beszélve, hogy isteni csoda történt, mert amikor ki kellett választanunk a kivonulózenénket, a kápolna irodájából felcsendült az Aerosmithtől az I don’t Want to Miss a Thing című szám, amire a szívműtétem előtt Rékának készítettem egy személyes videót. Úgy éreztem akkor, hogy Isten valóban lát engem. A vacsorát megelőző délután, rávettem Rékát egy kis városnézésre. A kápolna ajtajában elhelyezett házasságkötési szándékunkat jelző táblát megpillantva azonban Réka számára is azonnal világossá vált, valójában miért vagyunk ott” – mesélte a Blikknek Schobert Norbi.

Norbi Réka esküvő

A nem mindennapi esküvőt követő vacsora még különlegesebb volt, hiszen Agassi és felesége isteni étkekkel várták Norbiékat, sőt ők maguk tálalták fel a „lakodalmi fogásokat”.

Hihetetlen volt, hogy náluk lehetünk. Ráadásul nem személyzet szolgált ki minket, hanem Steffi maga készítette el a vacsorát. De látogatásunk alatt a saját éttermükbe is elvittek minket, sőt találkozhattam Agassi édesapjával is. A saját teniszpályáján próbálhattam ki azt a teniszlabda-adogató gépet, amellyel egykor a fiát edzette. Hihetetlen élmény volt, az első egy órában tízből tíz labdát nem tudtam visszaadni, de idővel belejöttem” – újságolta diadalittasan a fitneszguru.

Norbi, Réka, Agassi
Agassival és apukájával teniszezett a fitneszguru
Hozzászólások