Ezt tette fiaiért Sebestyén Balázs

Mindkét gyermeke születésénél jelen volt

2015/05/07

Sebestyén Balázs nehezen bocsátotta meg édesapjának, hogy a válás után szinte egyáltalán nem foglakozott vele, de fiai miatt hajlandó volt a békülésre.

Kisfiúként nagyon nehezen dolgozta fel Sebestyén Balázs azt, hogy szülei válás után az édesapja szinte semmilyen kapcsolatot nem tartott fenn vele – ezért felnőttként évekig nem voltak beszélő viszonyban egymással. Talán még most is így lenne, ha a műsorvezető nem a gyermekei érdekeit tartja szem előtt.

Sebestyén Balázs és Viki
Balázs ma boldog férj és apuka

„A szüleim elváltak, én anyukámmal maradtam. Később ő újra férjhez ment, és a nevelőapám töltötte be az életemben az apaszerepet. Rengeteg szeretetet kaptam tőle, de gyerekként nehezen tudtam feldolgozni, hogy a vér szerinti apám kevésbé kíváncsi rám. Egy szülőnek a válás után is szülőként kell viselkedni! Ő nem így tett! Ennek ellenére örültök, hogy mégis vettem egy nagy levegőt, és felhívtam. Azért békültem ki vele, mert úgy éreztem, le kell tennem ezt a terhet, hiszen csak megbetegített. Nem cipelhetem egy életen át, és nem cipeltethetem vele sem! Ráadásul nem vehetem el azt a lehetőséget a fiaimtól, hogy megismerjék a nagyapjukat. Szeretném, ha ő is megismerhetné az unokáit, játszanának együtt, jóban lennének, ettől sem őt, sem Benit nem fosztom meg csupán a múltbéli dolgok miatt – mesélte őszintén Sebestyén Balázs a Storynak.

Az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetője mostanra boldog férj és apuka, családjától pedig rengeteg szeretet kap.

Ahogy Beni a nyakamba bújuk esténként, az mindenért kárpótol. Nagyon erős a kötődés közöttünk. Esténként, amikor mesét olvasok neki, szorosan hozzám bújik, megpuszil, és bevallom, olyankor elolvadok. Szoros a kötődés mindkét fiammal, mindkettejük születésénél ott voltam, azonnal a kezembe adta a szülésznő őket. Azt hiszem, gyorsan belejöttem az apaszerepbe, és máig sokat besegítek Vikinek az otthoni feladatokban. Nagyon sokáig nem akartam megnősülni, féltem igába hajtani a fejemet, de ma már minden férfinak csak azt tudom tanácsolni: ne hagyja ki! Másképp tekint az ember a feleségére, mint a barátnőjére – ez egy szorosabb kötelék, s megéri vállalni a felelősséget” – vallotta be Balázs, aki a mai napig nagyon odafigyel arra, hogy párjával ne csak anya és apa legyenek, hanem férj és feleség is. 

Hozzászólások