Ezt tette Havas Henrik Liptai Claudiával!

Ő csinált belőle normális nőt?

2015/05/03

Azt eddig is tudta mindenki, hogy Havas Henrik sosem rejti véka alá véleményét, de hogy ilyen kijelentést tegyen Liptai Claudiáról, arra senki nem számított!

A Tanár úr most sem finomkodott, a TV2 egyik legnépszerűbb sztárját, Liptai Claudiát egy rosszul idomított lóhoz hasonlítja, akit természetesen neki sikerült megzaboláznia.

A hisztis díva Claudiából egy érdeklődő, normális nőt sikerült faragnom. Az elején olyan volt, mint egy rosszul idomított ló, amelyet folyton ütnek-vágnak. Egy ilyet az új gazda nehezen tör be. Csinálta a Claudia-show-t, aminek Friderikusz volt a producere, aki a fülesen keresztül szétüvöltötte szerencsétlen Liptait. Megalázta. Így kaptam őt meg. Egy idő után elkezdték érdekelni a hírek, megkérdezte, mi mit jelent, és teljesen normális nő lett belőle” – jelentette ki a Borsnak Havas Henrik

havashenrik2

Havas a közös munka során olyannyira megkedvelte Claudiát, hogy máig tartják a kapcsolatot, legutóbb közös esti programra hívta csinos ex-kolléganőjét.

Épp tegnap beszéltem vele. Ahogy mondtam, a feleségem elutazott a lányunkhoz, mert ha ő füttyent, hogy kell a mama, akkor Havasné megy. Igen ám, de volt néhány színházjegyünk. A múltkor Szily Nórát vittem az Operába, ma pedig Csajkovszkij-est lesz. Megkérdeztem Claudiát, volna-e kedve eljönni. Igazából elsőre az ugrott be, hogy aki hozzámegy Gesztesihez, az nem jár Csajkovszkijra. Ez csak vicc! Szívesen jött volna, csak próbája volt a színházban” – árulta el a Tanár úr.

Hozzászólások