Ezt tette Sarka Kata a beteg kisfiúval

Ezt senki sem gondolta volna

2015/10/13

Egy beteg kisfiú álmát váltotta valóra Sarka Kata, amikor egy speciális kerekesszéket ajándékozott neki.

Szerencsére a sztárokból nem halt még ki a segítőkészség, és ennek köszönhetően most egy kisfiút olyan boldogság ért, amilyen már régen.

Edvin tizenhét évvel ezelőtt született 26 hétre, és születésekor mindössze 750 grammot nyomott. Az orvosok nem sok jót ígértek az édesanyjának, ám a kisfiú nem adta fel, így a csodával határos módon sikerült életben tartani, sőt, most már komoly felnőtt kamasz lett belőle.

Edvin születése óta értelmi fogyatékos és mozgásában korlátozott, így hiába imád buszozni, trolizni, sajnos családja anyagi helyzete miatt eddig nem adhatták ezt meg neki.

Most azonban hatalmas segítség érkezett, méghozzá a sztárvilágból, ugyanis miután meglátta, milyen segítségre lenne szüksége a fiúnak, Sark Kata azonnal a tettek mezejére lépett. Edvin édesanya egy alapítványt kért meg, hogy segítsen megvásárolni egy használt kerekesszéket. Az alapítvány elnöke pedig Sarka Kata legjobb barátnője, így azonnal segített a családon, méghozzá egy vadiúj eszközzel.  

ÁTADÁS !!!!! :) <3Most egy olyan átadás fotói következnek, amik elég ritkák …Egy édesanya tőlem kért segítséget…….

Posted by Földesi-Béres Rózsa on 2015. október 13.

Most egy olyan átadás fotói következnek, amik elég ritkák …
Egy édesanya tőlem kért segítséget…. egy használt székre lett volna szükségük. Én szokás szerint megosztottam itt az oldalamon, de szinte azonnal csörgött a telefonom, és Sarka Kata barátnőm felajánlotta, hogy ő vesz neki egy vadonatúj széket.
Szóval lehet bírálni, vagy nem szeretni a Hajdú családot, de ezek a gesztusok önmagukért beszélnek !!!
Teszik mindezeket úgy, hogy , hogy nem verik nagy dobra, csak teszik a ” dolgukat ” csendesen , alázattal… szóval részemről egy hatalmas RESPECT Sarka Katának és Hajdú Péternek is !!!!!” – írta ki a Facebookra az alapítvány elnöke.

Hozzászólások