Ezt tette Stohl Istenes Bencével

Akár vetélytársak is lehettek volna

2015/09/07

Ki gondolta volna, hogy Stohl András és Istenes Bence között ilyen kapcsolat van? Márpedig a fiatal műsorvezető sokat köszönhet tapasztalt kollégájának.

Akár a féltékenység is munkálkodhatott volna Stohl Andrásban, ehelyett ő volt az, aki az RTL Klub programigazgatójának figyelmébe ajánlotta Istenes Bencét, akiről már régen is gyanította, hogy komoly szerepe lesz a csatornánál. Stohl nem féltette a helyét, inkább segített Bencének!

Istenes Bence

„Évek óta szeretett volna, de a csatorna nem tudott műsort adni neki. Sebestyén Balázsék nagyon jók, ahogy Istenes Bence is, akiről én mondtam Kolosi Péternek, hogy figyeljen oda rá. Szerintem ő az egyik legtehetségesebb, ha nem a legtehetségesebb fiatal srác. Egyszer volt egy bejelentkezése az X-Faktor alatt. Egy rendkívül jó hangulatú pár percet csinált, én meg csak néztem, hogy ki ez a srác? Akkor még tényleg csak egy srác volt. De rögtön azt gondoltam, ő az, aki ezeknek a műsoroknak a vezetésére alkalmas lesz. Ne­kem nem állnak már jól ezek a mű­sorok” – mondta Stohl András a Borsnak.

Istenes Bence számára igazi megtiszteltetés, hogy egy általa nagyra tartott, és a szakmában elismert kolléga ilyen véleménnyel van róla.

„Rettentően jólesik ez. Szerintem ő az egyik legjobb színész ma Magyarországon, és a legjobb műsorvezető is, iszom a szavait, felnézek rá. Ha egy általam ennyire tisztelt ember ilyen jó véleménnyel van rólam, az külön megtiszteltetés” – mondta az ifjú titán.

Hozzászólások